Dzień dobry,
Sytuacja wygląda tak. Dostałem kupon na rabat 25 zł przy zakupach powyżej 200 zł. I teraz zamówiłem produkty które miały przyjść w 3 paczkach. Doszła jedna a dwóch pozostałych paczki nie miały statusu do obioru tylko miały status wydana do doręczenia i zaraz po niej zwrot do nadawcy. Jakby kurier miał paczkę i nie włożył jej do automatu dhl i paczka wróciła do nadawcy. I co teraz? Nadawca nie chce wysłać ponownie paczek, bo mówi że paczki zostały wysłane i że mam płacić jeżeli chcę aby paczki ponownie zostały wysłane. Co teraz powinno się stać?
Taki status mają paczki które do mnie nie dotarły:
Numer zamówienia
9aa158a0-e4ee-11f0-b345-03a50e468a60
@Graczu59 Obie przesyłki zostały wydane do doręczenia dzisiaj o 6:23. Czy możesz doprecyzować, gdzie otrzymałaś od doradcy informację o nieprawidłowym adresie? Nie widzę na Twoim koncie próby kontaktu z nami.
Nie otrzymałem żadnej informacji od doradcy o nieprawidłowym adresie. Paczki miały zostać dostarczone do automatu dhl i na trzy paczki do odbioru trafiła jedna. A te dwie w ogóle nie były do odbioru. Widnieje to w statusach obu paczek. Tqk jak napisałem tylko jedna miała status do odbioru. A te dwie miały status wydane do doręczenia ale nigdy do mnie nie trafiły.
I to było 31 grudnia i 3 stycznia, a nie dzisiaj.
@Graczu59 Bardzo Cię przepraszam, źle spojrzałam. Widzę, że obie przesyłki otrzymały status ponadgabarytowych i dlatego zostały zwrócone do nadawcy.
To dziwne proszę Pani bo jedna paczka wlaśnie taka duża doszła.
@Graczu59 Konsultuję to z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
Temat do zamknięcia. Dziękuję za pomoc.