Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
urodziłam dziecko, dostałam w szpitalu kupon na pampersy ważny do końca roku, który miał być dostępny na allegro.pl/zobacz/kupony i nie ma takiego linku, który miał mnie przekierować bezpośrednio z oficjalnej strony pampers i obniżyć cenę wybranych pampersow.. ktoś coś wie jak to uruchomić?:)
Z pewnością jak każdy a tu regulamin: https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-akcja-kuponowa-pampers-2Gd0y7XM6Sm
Kupony rabatowe przyznawane są Użytkownikom, którzy spełnią łącznie następujące warunki:
a) przy transakcji o kwocie wyższej niż 87 zł w kategorii Pieluchomajtki na wskazaną linię - Pampers Mega Box
- kupon w wysokości 10 zł
b) przy transakcji o kwocie wyższej niż 80 zł w kategorii Chusteczki nawilżane w opakowaniu 14pack
Dziękuję bardzo @LEW433 za odpowiedź!
@przemekm12345 sprawdziłam regulamin i ta promocja była do końca 2021 roku, bardzo proszę o potwierdzenie czy mogłaś wykorzystać kupon? Kiedy otrzymałaś informację o kuponie?
Witam,
mam podobny problem - kupon otrzymałam w szpitalu 13.03. - w załączeniu zdjęcie.
pozdrawiam
agnieszka
@Client:49052437, czy możesz jeszcze dopowiedzieć, na czym polega Twój problem? 🙂 Masz problem z wykorzystaniem Kuponu?
tak, nie potrafię znaleźć na stronie, która widnieje na kuponie odpowiedniej aukcji i miejsca do wygenerowania kuponu.
pozdrawiam
@Client:49052437, dziękuję Ci za doprecyzowanie. 🙂
Widzę, że w Oficjalnym Sklepie Pampers jest tylko 7 ofert, w ramach których sklep oferuje Kupon i to nie na 18 zł, a na 20 zł: https://allegro.pl/regulaminy/
Regulamin promocji Kuponowej znajdziesz tutaj. Jako że Kupony oferują konkretni Sprzedawcy, najlepiej, abyś skontaktowała się ze Sklepem Pampers i wyjaśniła, dlaczego nie możesz wygenerować Kuponu zgodnie z ich instrukcją.
Dzień dobry. żona po urodzeniu córki otrzymała wyprawkę ze szpitala , w której był kupon zniżkowy na pampersy ważny do 31,07,2022. Jak znaleźć autoryzowany sklep pampers aby skorzystać z kodu ??