Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć!
Troszkę nie ogarniam działania wszelkiego rodzaju promocji dostępnych w szeroko pojętych internetach, być może to ze względu na mój dość sędziwy wiek, ale nie jest to ważne. Wyświetliła mi się promocja, że przy założeniu konta (instalacji aplikacji) dostanię magiczny kupon na 20zł. Podałam swoje dane, wyświetliło, że kupon przydzielono, ale nigdzie go nie ma. Czy coś zrobiłam nie tak? Ani nie ma w koszyku, ani nie ma w profilu na koncie z kuponami i zniżkami. Czy ktoś może mi pomóc?
@Client:136576188 kupon będzie dostępny do odbioru, po zalogowaniu do aplikacji. Zaloguj się proszę w aplikacji (podając takie same dane, jak zawsze do logowania), następnie na głównej stronie będzie opcja "odbierz kupon" - po kliknięciu w nią, przypiszemy kupon do konta. Daj proszę znać czy udało się odebrać kupon. 😊
Tak, już to zostało zrobione - kliknęłam i wyskoczył komunikat, że kupon przyznano czy coś w tym stylu. Ale nigdzie go nie widzę. Jest sekcja kupony i karyt podarunkowe, ale tam również nic nie ma.
@Client:136576188 już działam w sprawie kuponu i wrócę z informacją gdy ustalę szczegóły. 😊
@Client:136576188 gotowe! Kupon jest już na Twoim koncie i podstawi się automatycznie, podczas składania zamówienia w aplikacji. 😊