anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupony od Allegro

Arek9661
#8 Zapaleniec

Witam od kilku miesięcy nie wskakują mi kupony zniżkowe na zakupy od Allegro. Dostaję maila czy powiadomienie wciskam odbierz kupon i ten kupon nigdzie mi się nie pojawia Po zgłoszeniu,  Allegro nie rozwiązało sprawy do dziś,

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Sauron008 Poprosiłam o weryfikację Twojego przypadku. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Sauron008 Przekazano mi, że przyczyną problemu może być wtyczka AdBlock (lub pokrewna np. uBlock) w Twojej przeglądarce. Jeśli w przyszłości ten problem się powtórzy, sprawdź i wyłącz (tymczasowo) wtyczkę, wybierając opcję „Wstrzymaj” lub „Wyłącz na tej stronie”. Jeżeli mimo tego działania, kupony nie będą dostępne w koszyku, daj nam znać.

Obie promocje, których dotyczyły wskazane przez Ciebie kupony, są już zakończone, więc niestety nie możemy ponownie przyznać Ci zniżki.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Sauron008
#7 Wielbiciel

Adblock nic do tego nie ma bo ostatni kupon jest widoczny i dostępny (dobrze że napisaliście "może" bo tak zostawiacie otwartą furtkę do kłamliwych wymówek). Chyba czas go wykorzystać jak najszybciej bo jeszcze "zniknie". Przypominam że ta sama sytuacja miała miejsce w listopadzie i grudniu, kupony były widoczne tylko po ręcznym dodaniu przez moderację. Więc to po Waszej stronie jest coś nie tak. Zresztą nie tylko ja mam takie "problemy", inni użytkownicy tez się na to skarżą. Ciekawe jak dostanę kolejny kupon i też nie będzie widoczny/dostępny, napisze od razu w tej sprawie do moderacji, moderacja "przeprosi" po czasie w którym kupon będzie już po terminie, a na koniec dostanę wyjaśnienie: "wskazane przez Ciebie kupony, są już zakończone, więc niestety nie możemy ponownie przyznać Ci zniżki" ?

oznacz moderatorów