Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedaję na Allegro Lokalne i kupujący zwraca się do mnie menelu itp. co mogę zrobić?
@polska090 zgłosić do allegro. A jaki jest powód takiego zwracania się?
Sprzedawałem konto za 2zł i po 1h od zakupu napisał do mnie "menelu oddawaj dwa złote chyba że na bułki potrzebujesz"
@polska090 ale napisał dlaczego? coś nie działa?
Masz formularz kontaktowy do Allegro. Napisz : https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=59dc63e5-047d-4cbd-a10e-ccbbfe8dc469
@pinsplash Ma sam na siebie donieść ?
@polska090 Faktycznie, za takie pieniądze.....
Po co ci ten handel za 2 zł, no chyba że uczysz się sprzedawać. Zdarza się że klient może być niezadowolony więc oddaj mu te 2 zł i podnieś cenę dla następnych kupujacych na 3 zł.
Oczywiście w normalnych warunkach wypadałoby przeprosić klienta, ale skoro taki mądry to chyba nie warto. Ale oddać powinieneś bo jak założy ci dyskusję na ąllegro za tą kasę to moze być gorzej.
@polska090 Co zrobić? Może na początek przestań naruszać prawo i regulamin Allegro sprzedając DOSTĘP do kont z PŁATNYMI programami i grami.
@polska090 Wprawdzie kupujący nieco przesadził ale sam jesteś sobie winien sprzedając coś czego nie masz prawa sprzedawać i powinieneś się cieszyć jak się tylko na tym skończy bo może cię zgłosić za taki nielegalny handel a ty będziesz mieć kłopoty. Oddaj mu te 2 zł i pomyśl nad wystawianiem innego legalnego asortymentu.