anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

KUPYWANIE i 8 NEGATYWNYCH KOMENTARZY

LUXCOINS
#9 Pomysłodawca#

[Część tekstu została edytowana/usunięta przez moderatorkę ze względu na słownictwo i charakter wypowiedzi]

Czy pracownicy Allegro wiedzą co robią ? Skoro kupujący dokonywał 8 zakupów u nas a na koniec wystawia nam 8 negatywnych komentarzy świadczy o tym że w jednym tylko celu robił te zakupy.

Jesteśmy bardzo ciekawie co mu ukradliśmy bo oczywiście wszystkie coinsy w grze wydawał odrazu po zakupie a jak wstawił zdjęcie to miał 70 000 a gdzie reszta wydał w grze i twierdzi że stracił. 

Twierdzi on że tak było że niby dostał BANA a na nasze pytania o dowody zaczyna nas wyzywać i lecą w naszą stronę liczne wyzwiska takie jak np. 

Do tego zaznaczam, że sprzedawca wydzwania do mnie w celu grożenia mi z różnych numerów
Człowieku ty jesteś zdrowy na umyśle?

Swoją drogą, chętnie sprawdzę czy da się zgłosić do ea transakcje wszystkich kupionych od Ciebie kart i oznaczyć je jako Coin sellera
🙂

🙂

Z czym potrafi sobie poradzić małpka

Chcesz zgłaszać sprawy allegro

To i ja zgłosiłem

Podlicz sobie ile coinsow od ciebie kupiłem

w pompie to mam

dalsze rozmowę będziemy prowadzić w dyskusji z allegro, nara

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LUXCOINS
#9 Pomysłodawca#

Więc odpowiadamy każdy inny sprzedawca wymaga podania danych do konta WebApp w celu doładowania a on na pytanie aby podał nam dane do konta w celu weryfikacji sypał te wszystkie wyzwiska w naszą stronę i nic nie udowodnił że blokada była na koncie bo to jest KONKURENCJA o czym świadczą jego wypowiedzi nawet. 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Jest to dla mnie równoznaczne z tym, że sprzedawca jest oszustem i złodziejem - za użycie tego publicznie zgłoś 212kk i po problemie allegro w przypadku zgłoszenia na policji przestępstwa usunie każdy negatyw, kolejny pozew za zmniejszenie przychodów sklepu / firmy poprzez celowe zaniżanie statystyk oraz zgłoszenie do uokiku czynu nieuczciwej konkurencji

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To może rozstrzygnąć tylko sąd.

oznacz moderatorów

LUXCOINS
#9 Pomysłodawca#

Allegro posiada wszystkie dowody jak transfery wyglądały. Wyglądało to tak że podajemy mu zawodnika on go wystawia i na tym transfer się kończy więc jakim cudem tam są wszędzie jedna gwiazdka nasz opis oferty wskazuje że podajemy zawodnika on go wystawia i na tym przebiegały transfery. Dodatkowo już mamy nawet podejrzenia która konkurencja robi nam takie ataki bo w google było to samo i leciały te same słowa co wysłaliśmy do Allegro że padają takie same słowa w naszą stronę. My prowadziliśmy działalność od 7 lat i prawie przez cały ten czas mieliśmy Super Sprzedawcę ale widocznie komuś to bardzo się nie spodobało. 

oznacz moderatorów

LUXCOINS
#9 Pomysłodawca#

Dokładnie dodatkowo wiemy że w przypadku takiej blokady lecą konta sprzedającego i kupującego a nasze konto z którego mu to wysłaliśmy działa na nim rynek cały czas więc ten kupujący kłamie i bardzo dobrze o tym wie a jego wszystkie wyzwiska wskazują na celowe prowokacje aby tylko nas sprowokować do wchodzenia z nim w te wyzwiska jego. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Niestety ludzie są zawiśli, teraz ten świat zszedł na psy.

oznacz moderatorów

LUXCOINS
#9 Pomysłodawca#

Moderator skasował część wstawioną jaką dostaliśmy od kupującego a kupujący miał prawo tak do nas wypisywać co jest śmieszne i tego tak nie zostawimy za te wyzwiska w naszą stronę chyba powinien ktoś coś z tym zrobić mamy nadzieję że zrobi i nie trzeba będzie kierować sprawy dalej bo wszelkie dowody już mają pracownicy Allegro. 

oznacz moderatorów