Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
[Część tekstu została edytowana/usunięta przez moderatorkę ze względu na słownictwo i charakter wypowiedzi]
Czy pracownicy Allegro wiedzą co robią ? Skoro kupujący dokonywał 8 zakupów u nas a na koniec wystawia nam 8 negatywnych komentarzy świadczy o tym że w jednym tylko celu robił te zakupy.
Jesteśmy bardzo ciekawie co mu ukradliśmy bo oczywiście wszystkie coinsy w grze wydawał odrazu po zakupie a jak wstawił zdjęcie to miał 70 000 a gdzie reszta wydał w grze i twierdzi że stracił.
Twierdzi on że tak było że niby dostał BANA a na nasze pytania o dowody zaczyna nas wyzywać i lecą w naszą stronę liczne wyzwiska takie jak np.
🙂
Z czym potrafi sobie poradzić małpka
Chcesz zgłaszać sprawy allegro
To i ja zgłosiłem
Podlicz sobie ile coinsow od ciebie kupiłem
w pompie to mam
dalsze rozmowę będziemy prowadzić w dyskusji z allegro, nara
Więc odpowiadamy każdy inny sprzedawca wymaga podania danych do konta WebApp w celu doładowania a on na pytanie aby podał nam dane do konta w celu weryfikacji sypał te wszystkie wyzwiska w naszą stronę i nic nie udowodnił że blokada była na koncie bo to jest KONKURENCJA o czym świadczą jego wypowiedzi nawet.
Jest to dla mnie równoznaczne z tym, że sprzedawca jest oszustem i złodziejem - za użycie tego publicznie zgłoś 212kk i po problemie allegro w przypadku zgłoszenia na policji przestępstwa usunie każdy negatyw, kolejny pozew za zmniejszenie przychodów sklepu / firmy poprzez celowe zaniżanie statystyk oraz zgłoszenie do uokiku czynu nieuczciwej konkurencji
To może rozstrzygnąć tylko sąd.
Allegro posiada wszystkie dowody jak transfery wyglądały. Wyglądało to tak że podajemy mu zawodnika on go wystawia i na tym transfer się kończy więc jakim cudem tam są wszędzie jedna gwiazdka nasz opis oferty wskazuje że podajemy zawodnika on go wystawia i na tym przebiegały transfery. Dodatkowo już mamy nawet podejrzenia która konkurencja robi nam takie ataki bo w google było to samo i leciały te same słowa co wysłaliśmy do Allegro że padają takie same słowa w naszą stronę. My prowadziliśmy działalność od 7 lat i prawie przez cały ten czas mieliśmy Super Sprzedawcę ale widocznie komuś to bardzo się nie spodobało.
Dokładnie dodatkowo wiemy że w przypadku takiej blokady lecą konta sprzedającego i kupującego a nasze konto z którego mu to wysłaliśmy działa na nim rynek cały czas więc ten kupujący kłamie i bardzo dobrze o tym wie a jego wszystkie wyzwiska wskazują na celowe prowokacje aby tylko nas sprowokować do wchodzenia z nim w te wyzwiska jego.
Niestety ludzie są zawiśli, teraz ten świat zszedł na psy.
Moderator skasował część wstawioną jaką dostaliśmy od kupującego a kupujący miał prawo tak do nas wypisywać co jest śmieszne i tego tak nie zostawimy za te wyzwiska w naszą stronę chyba powinien ktoś coś z tym zrobić mamy nadzieję że zrobi i nie trzeba będzie kierować sprawy dalej bo wszelkie dowody już mają pracownicy Allegro.