Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zgadzam się z jednym z rozmówców -omijać trzeba tę firmę rzeczywiście szerokim kołem, jak już ktoś fajnie napisał. Idźcie gdzie indziej, tutaj wprowadzą Was w błąd. Firma nierzetelna oszukująca ludzi. Kupiłem laptop i właśnie po okresie kilku miesięcy pałuję się z nimi. Nie maja za grosz honoru. Kupiłem laptopa, który ma system operacyjny Windows 10 ale niapisali ładnie, że na życzenie klienta zaktualizują mi do W11. Oczywiście, napisałem takie życzenie przy zakupie . Laptop przyszedł oczywiście z W10, bo nikt na to życzenie jak potem się okazało nie spojrzał. Gdy napisałem do nich , że przyszedł niezgodny towar to zaczęli mnie przepraszać i instruować jak sobie zrobić update do W11 samemu poprzez Windows Update. Czyli nadal utrzymywali, że da radę. Oczywiście nic to nie dało więc czekam zgodnie z wytycznymi, że w październiku br i tak skończy się wsparcie dla W10 i Windows Update mi zaktualizuje do W11, wszak nie muszę się na tym znać, nie jestem i nie muszę być informatykiem, jestem zwykłym klientem a oni napisali, że nie będzie problemu. I teraz hit, próbuję znów w październiku a tu komunikat mi, że mój procesor jest nie takiej generacji i sprzęt się nie nadaje do W11. Co więcej zakupiłem licencję W11 aby sprawdzić czy to tez nie pójdzie i to samo. I co firma Progres 1? Hit, nagle zmiana podejścia, odrzucają reklamację , gdyż napisano gdzieś w informacji ogólnie ( nie przy moim sprzęcie) , że nie każdy ten sprzęt może chodzić na W11, pisząc mi wcześniej , że może. Teraz mnie odsyłają do danych technicznych, które wg nich powinienem przed zakupem sprawdzić w necie. Słuchajcie oszukują ludzi, bojkotujcie tego sprzedawcę.
@jar_c Mam nadzieję że jednak nie zostałeś wprowadzony w błąd, możliwość instalacji lub aktualizacji systemu Win11 nawet na trochę starym sprzęcie jednak istnieje. Trzeba tylko zabawić się w informatyka i usunąć z instalatora niektóre pliki odpowiedzialne za kontrolę i utrudnianie instalacji. Mnóstwo porad jak to zrobić znajdziesz na YouTube, wpisz aktualizacja Windows 11.
Natomiast nie powinieneś wymagać od firmy sprzedającego żeby oni uaktualnili system. Wiążę się to z uzupełnieniem licencji a więc automatycznie ze wzrostem ceny.
Zazwyczaj nie ściga się użytkowników prywatnych za samowolne zmiany w komputerze, natomiast firmy sprzedające sprzęt za takie zmiany mogą odpowiadać prawnie.