anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Licytacja brak odświeżania

terra19
#1 Nowicjusz#

Witam,mimo odświeżania strony, ustawienia ceny 25 zł na licytacji, pojawiała się moja niższa kwota 19.50, a na koniec okazało się że ktoś mnie przelicytował mimo ze odświeżając ostatnie 10 minut licytacji wciąż bylam jako osoba wygrywającą z cena 19.50..... przytrafiło mi się to już kilka razy.... dlaczego system nie odświeża cen na bieżąco.... nie widać czy ktoś mnie przlicytował.... 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Co może powodować trudności podczas licytacji

Jeśli napotkasz na trudności podczas licytacji – na przykład brak możliwości zalicytowania przedmiotu lub problemy z odmierzaniem czasu do zakończenia oferty – mogą one być spowodowane przez:

• przeglądarkę – powinna być zaktualizowana i regularnie czyszczona z plików tymczasowych i ciasteczek – jeśli chcesz zobaczyć aktualny stan licytacji, odśwież stronę
  • programy blokujące wyświetlanie niechcianych reklam – mogą negatywnie wpłynąć na odmierzanie czasu do końca licytacji
  • programy antywirusowe
  • dodatki do przeglądarki
  • https://www.snajper.net/
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

To się nazywa snajper i jest legalne. To program, który licytuje w ostatnich sekundach. O ile kupujący za jego pomocą dał wyższą kwotę to zawsze wygra na koniec.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Licytując przez internet można napotkać wiele problemów technicznych . O prócz tych co wspomniał @LEW433 mogą być też jakieś prace nad "udoskonalaniem " prowadzone przez allegro a nawet zakłócenia pogodowe . Na początek przeczyść komputer jak radzi @LEW433 a jak chcesz coś wygrać to na wszelki wypadek warto napisać wcześnie cenę do jakiej się chce licytować (o ile jest to normalne allegro) .Na lokalnym są inne zasady licytacji i inni sprzedawcy i to nie moja bajka i nie dla mnie zasady.

oznacz moderatorów