Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu dzisiejszym zakończyła się licytacja perfumy dolce gabana light blue która wygrałeś. Natomiast nigdzie nie mam info komu przelać pieniądze. Ogłoszenie nagle zniknęło. Można to sprawdzić.?
@Client:39154602 Na Allegro czy na Lokalnym? Sprawdź w zakładce Kupione.
Sprawdziłem w kupionych nie ma w licytacja też nie ma.
@Client:39154602 Poczekaj trochę. Czasem są spore opóźnienia w dotarciu zakupów do zakładek. Jak nie będzie za godzinę, napisz tu:
@Client:39154602 Tu też nie ma? ; https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/aktywne
Nie ma. Dziwi mnie to bo licytowalem nie raz i nie było problemu. Po prostu kupię przedmiot od innej osoby a te sprawę uważam za zamknięta.
@Client:39154602 - źle uważasz.
Mam dociekac u kogo znajduje się towar? Licytacja zniknęła i nie mam żadnych informacji. Więc o co chodzi?
@Client:39154602 - o przyzwoitość.
Jesteś na Allegro od ponad pięciu lat. Wiesz, że bywają problemy techniczne i nie jest to winą sprzedawcy, który być może jest w pracy i nie może się teraz z Tobą skontaktować. A Ty się pieklisz...
SPAM w skrzynce pocztowej sprawdzony? Może tam trafił email?
To zachowuj się przyzwoicie i ujażmij agresję slowną
Gdzie tu widzisz agresję???
@Client:39154602 - Ty zachowuj się przyzwoicie nie rób takich ortografów, bo oczy wszystkim wygniją!
Warto też sprawdzić znaczenie słowa przyzwoitość... EOT
Zajmij się czymś pożytecznym, idź do lasu przewierz umysł. Idź do okulisty jak skończy się pandemia. Po prostu skoncż.....
@Client:39154602 Jeśli sprawę traktujemy za zakończoną, bardzo proszę o zachowanie spokoju. Wyjaśniliśmy już tutaj kwestię licytacji, więc nie widzę tutaj potrzeby dalszego komentowania wypowiedzi innych użytkowników.
@_HolaOla_ - tak z ciekawości - ręcznie wyłapujecie wulgaryzmy i usuwacie wulgaryzmy, czy automaty to robią?
Pytam, bo do mnie docierają w postaci @ jako subskrypcje tematu.
@gpz500 Jak twierdzą niektórzy, ciekawość to pierwszy stopnień do piekła 😉
@_HolaOla_ - pierwszy i ostatni. Byłem, wróciłem 🙂
Piszesz "traktujemy sprawę za zakończoną" - dlaczego? Przecież musi być jakieś wytłumaczenie. Jesteśmy na portalu aukcyjnym, mamy XXI wiek, w internetach każdy zostawia wszędzie ślady, więc nie da się dojść co się stało siedząc tak "od kuchni"?
Ja nie mam na myśli znajdowania winnych i oceniania niczyjego postępowania, tylko wyjaśnianie co tak naprawdę się wydarzyło. Jakim kanałem kupujący otrzymała komunikat "W dniu dzisiejszym zakończyła się licytacja perfumy dolce gabana light blue która wygrałeś.", czy faktycznie składał ofertę itd.
@gpz500 Traktuję sprawę za zakończoną, ponieważ autor wątku nie wskazał ani numeru ani linku do oferty, którą (wyłącznie według jego opinii) wygrał. Szukałam tej transakcji za pomocą wszystkich sposobów, jakie posiadam, ale nie jestem jej zlokalizować, wiedząc jedynie, że oferta dotyczyła perfum Dolce Gabbana. Jak już pisałam tego produktu nie ma na liście zakupów tego użytkownika, nie widziałam też komunikatu, na który powołuje się autor. Dlatego też nie mam tu nawet pewności, czy sprawa dotyczy licytacji na naszych platformach, bo nie wiem skąd autor dostał w ogóle takie powiadomienie.
@_HolaOla_ A co sądzisz o perfumach Dolce Gabana? 🙂
@xyz96 😀 😂 🤣 😂 😃