Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym tylko uprzejmie poinformowac, ze dopoki allegro nie usunie WSZYSTKICH ofert z kategori erotyka i nie skonczy demoralizować dzieci to nie przestaniemy wraz z moja ekipa i wieloma botami licytowac wszystko z ów kategorii za 250tyś.
Pozdrawiam, wszelkie poprzednie metody zawiodly. DOSC SEKSUALIZAJCI DZIECI!!!
A jak piwo dziecko kupuje w sklepie to tez sprzedawca pyta sie czy ma 18 lat a jak odpowie ze tak to mu sprzeda? Wez sie puknij w glowe.. Nikt nie korzysta z kont junior tylko dzieciaki zakladaja zwykle i nie ma w tym nic zlego, niech robia co chca, tylko niech nie maja dostepu do erotyki
Teraz tylko zostaje pytanie - w jaki sposób Allegro ma stwierdzić czy ktoś kto zakłada konto jest pełnoletni czy nie.
Jakieś pomysły?
A czego niby zakazywac sprzedazy legalnego towaru, a moze ktos pełnoletni ma ochote kupic sobie sztucznego penisa to dlaczego by nie mogl.
Za to w co wchodzi dziecko internecie odpowiadaja rodzice dzieci, jesli to sie dzieje na Allegro znaczy ze rodzic udostepnil konto dziecku.
Z takim totalitarnym mysleniem mozna znisczyc jakakolwiek wolnosc, mozna zakazac sprzedazy np cukru bo gruba obzartusów nie moze sie pohamowac i go naduzywa, ale dlaczego wszyscy inni maja ponosic konsekwencje za jakas grupe i nie moga upiec na swieta jabłecznika.
Porównujesz erotykę do jedzenia. Chodzi mi glownie o weryfikacje wieku.. samo klikniecie "jestem pelnoletni" to nie jest stosowna weryfikacja. Chociazby rozpoznawanie wieku po AI za pomoca nagrania (bo zdjecie latwo podrobic).
@Client:133123777 Z tym AI to żeś pojechał, masz wyobraźnię 🙂
masz jakis inny pomysl? oprocz tego chyba jedynym pomyslem to weryfikacja dowodow ktorej chyba nie chcemy
@Client:133123777 Jeszcze nie tak dawno kilka lat wstecz była na Allegro możliwość legalnego zakupu alkoholu. W pewnym momencie alkohol został wycofany, jest zakaz handlu.
Więc jeśli się chce to można? Można.
Podobnie można zabronić sprzedaży wielu innych przedmiotów, ale Allegro dobrowolnie z zysków nie zrezygnuje. To trzeba wymuszać.