Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ludziska mam problem dużo licytuje to fakt mam ich 300 i nie mogę teraz nawet przebić innych cena tego co już zaczęłam. Co jest? Nie wiem dlaczego?
@Client:41868182 A coś gramatycznie? Żebyśmy zrozumieli...
Dużo rzeczy licytuje. Mam ich na liście juz z 300 rzeczy. Teraz gdy chcialam przebic ofertę. Pisze mi że nie mogę bo mam za dużo ich na liscie. To jest jakieś ograniczenie ilości?
Skoro otrzymujesz taki komunikat, to znaczy że jest ograniczenie.
kurde, znów to samo 😞
odpowiedź @xyz96 jest rozwiązaniem, a nie @pinsplash 🙂
@cloudcloud poprosimy o zmianę 🙂 pomógł @xyz96 😛
Nikt nie pomógł
Aha, to okej 🙂
ale niepotrzebnie wykorzystałeś swoje Rozwiązanie na złą odpowiedź 🙂
ale tak jak xyz napisał(a), może poprostu jest limit, tak jak ❤️ na Spotify i Deezerze.
Dobrze ale to jakby był limit to mogłabym chociaż na te które już licytuje przebijać oferte. Ktos mial juz tak może
@Client:41868182 Załóż sobie drugie konto, albo 7 kont, wtedy limit Ci się rozłoży i będziesz licytowała do oporu 🙂
@xyz96 i wtedy przelicytuje sama siebie 😂 🤣
To niezgodne z regulaminem. W każdej licytacji może licytować tylko z jednego konta.
ja wiem, ale przypadkiem 😄 tak łatwo wpaść na łamaniu regulaminu 😃
A kto podał ze z innego? Ja na jednym koncie mam 300 różnych rzeczy które licytuje. Ale gdy zalicytowalam juz ta ostatnia. Zauważyłam że nie mogę podbić cen juz rzeczy które wcześniej zalicytowalam
Jestem ciekawa czy jest możliwy jakis kontakt z allegro o powiększenie limitu przez formularz juz długo czekam A do dziś do 18 jest licytacja i nie mogę podbić ceny na złość
To co teraz, m nic nie moge z tych nawet zaczetych licytować.