Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przygotowałem sobie wcześniej listę zakupów. Dokonałem dwóch zakupów do paczkomatu inpost. Przy kolejnych zakupach już jest dostepny tylko paczkomat Allegro który jest oddalony o 2km od paczkomatu inpostu do którego mam 30m. Naprawdę tak to teraz działa? Było nie wchodzić w biznes paczkomatowy jeśli macie zamiar tylko denerwować tym ludzi. Po prostu tego nie zamówię i tyle w temacie.
@edd_82 nie ma limitów allegro podmienia specjalnie na swojego, możesz zmienić, wejdź w zmień, rozwiń na mapie, zaznacz paczkomaty inpost i zobaczysz 😄
Już są z tego powodu zgłoszenia do UOKiK możesz dołączyć 🙂
@kostas11 😁po prostu nie wierzę, że można wpaść na taki głupi pomysł i wierzyć, że ludzie pokornie to przyjmą. Przyjrzę się sprawie. Dziękuję za info.
@edd_82 jak zwiększyć ilość paczek jak nikt nie chce zamawiać One Box ? podmieniać w koszykach 70 % użytkowników się nie połapie a Allegro ma sukces 100 więcej paczek obsłużonych 😄
Allegro testuje system zmiany przewoźnika tak jak to się już dzieje przy przesyłkach kurierskich. Nie wiem czy już przypadkiem niema stosownych zapisów w regulaminie.