anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mało dokładna wyszukiwarka. Brak możliwości filtrowania dokładnie tego czego szukam.

MAMY ROZWIĄZANIE!
panarti
#7 Wielbiciel#

Wyszukiwarka Allegro robi się pomału śmieciowa jak w znanym portalu na literę O Wpisując dokładnie frazę np:  6Y1959801  Wyrzuca też 6Q1959801 i inne niepotrzebne wyniki. Skoro wpisuje dokładnie to co chcę to wypadało by aby wyszukiwarka odsiała to co dokładnie potrzebuje. Czasami szybciej znajduje przez wyszukiwanie wyników Google niż tu. A portal O..X to już mistrzostwo. Wpisuje numer licznika samochodowego (dokładnie z tabliczki) a wyrzuca mi kołpaki sprężyny itp. Widzę że allegro też zmierza w tym kierunku. A nuż klient się skusi i zamiast licznika samochodowego kupi sobie np sprężynę a co, Januszowy biznes się kręci. Nie popełniajcie tego samego błędu bo zamiast zyskać to tracicie klientów.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@panarti wpisz proszę tę frazę w cudzysłowie w wyszukiwarce. 
Wtedy na liście ofert, zobaczysz tylko oferty z 6Y1959801. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Jak zwykle szybka i konkretna odpowiedź. Tylko ilu wnerwionych klientów wchodzi na forum i dostaje taką informację???

Może zrobicie instrukcje obsługi Allegro w pdf do pobrania ze strony głównej pt. "jak szukać by znaleźć :)"

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
panarti
#7 Wielbiciel#

Dziękuje za podpowiedź. Zadziałało, ale dał  bym głowę ze kiedyś próbowałem i nie działało, chyba ze od niedawna jest ponownie udostępniono szukanie w "cudzysłowie"

oznacz moderatorów