Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co zrobić , żeby w wyszukiwaniu pokazywały mi się wszystkie oferty6 a nie tylko 8 a 250 jest niewidocznych?Dlaczego odnawiane są sprzedawane jako nowe? ładowarki kabel i pudełko również nie od tego "nowego" telefonu.
https://allegro.pl/oferta/samsung-galaxy-xcover-3-sm-g389f-szary-ip67-16899965074
Na tym koncie jest 15.
https://allegro.pl/kategoria/smartfony-i-telefony-komorkowe-165?string=xcover%203
Z boku widoczne 250coś a wyszukiwarka pokazuje jedną stronę.Reszta jest ukryta i dla średnio zaznajomiony z allegro nie znajdzie reszty. Zresztą szukanie w tych ukrytych jest bardzo uciążliwe.Moi klienci nie znajdują moich ofert . Co decyduje o tym że kilka jest widocznych a reszta nie?
Ale jak masz oferty z FV i bez to te bez są widoczne tylko z konta konsumenckiego.
@COMTER Proszę, dodaj link do wyników wyszukiwania przedstawionych na zrzucie.
A tu nie jest problem>
Mam widok konsumenta i widzę o jedną więcej na tej jednej stronie .
Z boku widoczne 250coś a wyszukiwarka pokazuje jedną stronę.Reszta jest ukryta i dla średnio zaznajomiony z allegro nie znajdzie reszty. Zresztą szukanie w tych ukrytych jest bardzo uciążliwe.Moi klienci nie znajdują moich ofert . Co decyduje o tym że kilka jest widocznych a reszta nie?
to
No i jakich 13 jak jest 250? Dlaczego ukrywane jest 90 % ofert i jak ktoś nie wie to nie znajdzie.
@COMTER Patrząc na liczbę dostępnych ofert dla danego produktu (opcja "pokaż więcej") liczba ofert się zgadza.
Gdzie jest ta opcja, żeby mi wszystko pokazało. Chodzi mi o pokaż wszystko a nie porównaj bo sprawdzanie pod każdym jest nieczytelne.
@COMTER Nie ma obecnie takiej opcji. Nie rozdzielisz wszystkich ofert. Jedyną możliwością jest porównanie ofert danego produktu.
Ale wyświetlenia moich ofert ze 100 spadły od 0-4 wyświetleń miesięcznie. \Dlaczego ich nie widać na tej jednej stronie? a na lokalnie jak można było wystawiać to było 200 wyświetleń. Dlaczego na tej stronie jednej są np. odnawiane sprzedawane jako nowe. używane a moich 100% oryginalnych nowych z oficjalnych dystrybucji, nie ma.
Nie ma czegoś takiego jak "pokaż wszystkie". Gdzie się podziała zakładka np. szukaj w tytułach. Była mi bardzo przydatna.