anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mało widocznych ofert.

COMTER
#9 Pomysłodawca#

Co zrobić , żeby w wyszukiwaniu pokazywały mi się wszystkie oferty6 a nie tylko 8 a 250 jest niewidocznych?Dlaczego odnawiane są sprzedawane jako nowe? ładowarki kabel i pudełko również nie od tego "nowego"  telefonu.

https://allegro.pl/oferta/samsung-galaxy-xcover-3-sm-g389f-szary-ip67-16899965074

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

COMTER
#9 Pomysłodawca#

Przechwytywanie.JPG

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

LEW433_0-1734893239522.png

Na tym koncie jest 15.

oznacz moderatorów

COMTER
#9 Pomysłodawca#

https://allegro.pl/kategoria/smartfony-i-telefony-komorkowe-165?string=xcover%203

Z boku widoczne 250coś  a wyszukiwarka pokazuje jedną stronę.Reszta jest ukryta i dla średnio zaznajomiony z allegro nie znajdzie reszty. Zresztą szukanie w tych ukrytych jest bardzo uciążliwe.Moi klienci nie znajdują moich ofert . Co decyduje o tym że kilka jest widocznych a reszta nie?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ale jak masz oferty z FV i bez to te bez są widoczne tylko z konta konsumenckiego.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER Proszę, dodaj link do wyników wyszukiwania przedstawionych na zrzucie. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COMTER
#9 Pomysłodawca#
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

LEW433_0-1734896190740.png

A tu nie jest problem>

LEW433_1-1734896384428.png

oznacz moderatorów

COMTER
#9 Pomysłodawca#

Mam widok konsumenta i widzę o jedną więcej na tej jednej stronie .

oznacz moderatorów

COMTER
#9 Pomysłodawca#

Z boku widoczne 250coś  a wyszukiwarka pokazuje jedną stronę.Reszta jest ukryta i dla średnio zaznajomiony z allegro nie znajdzie reszty. Zresztą szukanie w tych ukrytych jest bardzo uciążliwe.Moi klienci nie znajdują moich ofert . Co decyduje o tym że kilka jest widocznych a reszta nie?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

LEW433_0-1734896600498.png

to

oznacz moderatorów

COMTER
#9 Pomysłodawca#

No i jakich 13 jak jest 250? Dlaczego ukrywane jest 90 % ofert i jak ktoś nie wie to nie znajdzie.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER Patrząc na liczbę dostępnych ofert dla danego produktu (opcja "pokaż więcej") liczba ofert się zgadza. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COMTER
#9 Pomysłodawca#

Gdzie jest ta opcja, żeby mi wszystko pokazało. Chodzi mi o pokaż wszystko a nie porównaj bo sprawdzanie pod każdym jest nieczytelne.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER Nie ma obecnie takiej opcji. Nie rozdzielisz wszystkich ofert. Jedyną możliwością jest porównanie ofert danego produktu. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COMTER
#9 Pomysłodawca#

Ale wyświetlenia moich ofert ze 100 spadły od 0-4 wyświetleń miesięcznie. \Dlaczego ich nie widać na tej jednej stronie? a na lokalnie jak można było wystawiać to było 200 wyświetleń. Dlaczego na tej stronie jednej są np. odnawiane sprzedawane jako nowe. używane a moich 100% oryginalnych nowych z oficjalnych dystrybucji, nie ma.

oznacz moderatorów

COMTER
#9 Pomysłodawca#

Nie ma czegoś takiego jak "pokaż wszystkie". Gdzie się podziała zakładka np. szukaj w tytułach. Była mi bardzo przydatna.

oznacz moderatorów