anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam kod z Mybenefit, jest on na moim koncie jednak nie mogę go wybrać w koszyku.

Hellcia_
#8 Zapaleniec#

Kod Mybenefit z opcją wykorzystania na dowolne zakupy. Jest wpisany w moim koncie ale nie widzę go w koszyku. W jaki sposób mogę z niego skorzystać?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg#

Kod nie jest w koszyku, tylko podczas płatności na dole w zakładce "Twoje zniżki".

oznacz moderatorów

Hellcia_
#8 Zapaleniec#

Dzięki, ale nie ma go w zakładce moje zniżki jest tylko w moich kuponach i nie mogę go podpiąć pod zakup.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Hellcia_ A z jakiej dokładnie oferty próbujesz skorzystać? Karty podarunkowej nie wykorzystasz:

• w płatnościach ratalnych i kredytowych (w tym Allegro Pay),
  • na Allegro Lokalnie,
  • gdy wykorzystano już inną zniżkę w płatności,
  • gdy chcesz kupić inną kartę podarunkową Allegro,
  • straciła ważność.
oznacz moderatorów

Hellcia_
#8 Zapaleniec#

Żadne z powyższych...

Wczoraj zrobiłam zakup i wpisałam kod z Mybenefit. Przeszłam do płatności bankowej, bo kupon nie pokrywał całości, jednak w banku pojawiła się cała kwota do zapłacenia. Dlatego anulowałam płatność, ale teraz nie ma kuponu wśród moich zniżek 🙁.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Hellcia_ Czy w zakładce https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione widzisz możliwość anulowania płatności za wczorajsze zamówienia? Z których ofert próbujesz teraz skorzystać? 

oznacz moderatorów

Hellcia_
#8 Zapaleniec#

Płatności (bo zakupy były od trzech sprzedawców) anulowałam wczoraj. Teraz mam opcję opłać zakup ale do każdego sprzedawcy osobno.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Hellcia_ Możesz je zaznaczyć i opłacić (przycisk "opłać" na zielonej belce):

ko_alka_1-1705256459756.png

oznacz moderatorów

Hellcia_
#8 Zapaleniec#

Dziękuję bardzo. Ta ścieżka zadziałała. Zakup zrobiony.

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Hellcia_ Cześć. 🙂 Karta jest na Twoim koncie, znajdziesz ją w sekcji "Twoje zniżki" w formularzu dostawy i płatności (sekcja pojawi się, kiedy wybierzesz opcję dostawy) lub w zakładce https://allegro.pl/zobacz/kupony#twoje-kupony 🙂 

oznacz moderatorów

Hellcia_
#8 Zapaleniec#

karty nie ma w sekcji Twoje zniżki.

oznacz moderatorów