Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam nie mogę zapłacić kuponami wcześniej nie miałem tego problemu ciągle wyskakuje płatność nie opłacona a kartę płatniczą mam ważną i środki na koncie też.
Jak raz poszła płatność z kuponami i nawet jest nieudana to powtórnie od razu nie da się skorzystać z tych kuponów.
@Client:79171804 Poczekaj chwilę, aż karty odnowią się na Twoim koncie Allegro, a następnie ponów płatność za zakupy. Dla pewności, że to nie wina karty, skorzystaj z innej metody płatności (np. BLIK)
Chciałem właśnie zapłacić kartami podarunkowymi które posiadam przy tej płatności pobiera mi jeszcze 1 zł z konta i to jakby nie przechodzi.Allegro Pay działa normalnie.
@Client:79171804 Nie ma możliwości korzystania z Allegro Pay przy płatności z kuponami - stąd zapewne wynika błąd.
Może inaczej to napiszę wybieram przedmiot który chcę kupić wybieram Google Pay dodaje kupon potwierdzam cena maleje o wartość kuponu przekierowuje mnie do opłacenia reszty kartą płatniczą potwierdzam po chwili informacja płatność nie powiodła się. Karta ważna i że środkami kupowałem tak wielokrotnie i było ok.
@Client:79171804 Spróbuj skorzystać z innej metody płatności lub poczekaj z zakupami do jutra, być może Twój bank ma przerwę techniczną.
Zmieniłem bank i kartę i poszło! Pozdrawiam