Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest ktoś kto kupował np.wczoraj tj 09.04.2020 od firmy [edit] maseczki ?Podejrzewam ze to fikcja ,bo nie ma juz tego konta ani żadnych produktów ,nr NIP nie istnieje itd
Niestety oszust
Dostałem teraz komunikat iż paczka została przekazana kurierowi. Może nie będzie tak zle?
Też dostałem informacje, że paczka została nadana w końcu. Pytanie tylko co przyjedzie w paczce...
Tylko czy maseczki dostaniesz z bawełny czy z ogrodowej agrowłokniny?
minął dziś tydzień od zakupu paczki brak, też zapewniali że tego samego dnia wysyłka itd. dzisiaj moja cierpliwość się skończyła otworzyłem dyskusje, co ciekawe szybka reakcja zwrot pieniędzy a etykieta wygenerowana. Nie miałem zamiaru płacić za maski które dostanę za 2 tyg a tu kolejny zwrot wydarzeń. Dzisiaj zwrot pieniędzy za maski a wieczorem informacja że paczka wysłana? co robić w takim przypadku
Witam
Również 9.04.2020 zamówiłam i zapłaciłam blikiem za maseczki.Do dnia dzisiejszego nie ma żadnego kontaktu z firmą Lumed.
Najwyraźniej trzeba zacząć się "awanturować" czyli rozpocząć dyskusję na allegro. Odnoszę wrażenie, że w przypadku tych co taką procedurę rozpoczęli, zaczęto wykonywać jakieś ruchy.
Ruchy zwiqzane z dyskusja sa takie:
Dostałem info że użytkownik został zablokowany w związku z naruszeniem regulaminu. Trzeba wypełniać wnioski o rekompensatę od ALLEGRO. Oni mogą to rozpatrywać, ponieważ również nie mają kontaktu ze strony sprzedającego .
Ja rozpocząłem dyskusję na allegro i parę godzin później dostałem info od pracownika allegro, że paczka zostanie wysłana. I rzeczywiście mam info z InPostu, że paczka w drodze. Czekam tylko co w niej będzie. Równie dobrze może być powietrze.
JA KUPOWAŁAM MASECZKI 9 kwietnia , ale od innej firmy , do dziś zamówienie nie doszło nawet nie wysłane . Mam otwartą dyskusję na allegro ze sprzedającym , który obiecuje że dziś maseczki zostaną dowiezienie do paczkomatu . Mało tego to etykieta jest już wydrukowana od [poniedziałki a mojego zamówienia nadal nie ma . Ostrzegam wszystkich nie kupujcie u tej firmy ...sbys-produkcja
@aniaosmolska76 Obliczyłam, że na tych 3 aukcjach z maseczkami zakupiono 19 786 sztuk . Pewnie siedzą i szyją po nocach 🤣
W przypadku Lumedu pan zapewniał, że maseczki są, tylko z pakowaniem i wysyłką nie wyrabiają. Ale oczywiście pracują 24h/dobę, także w świętą.
@mijar01 Może być tak, że zamówienie przerosło ich wszelkie oczekiwania . Maseczki na stronie Poczty Polskiej wyprzedały się w 26 minut 🙂 Trzeba po prostu staranniej wybierać sprzedających. Jest dużo ofert u sprzedających ze sporym dorobkiem i doświadczeniem i u nich wszystko działa jak należy. Sama kupowałam maseczki już dwukrotnie i po 2 dniach miałam przesyłki w paczkomacie do odbioru .
Mam ten sam problem. Od tygodnia paczka nie nadana. Dodatkowo jestem w ciąży, mam do dyspozycji 1 maseczkę która piorę codziennie a muszę chodzić do lekarzy. Zamówiłam towar tydzień temu. Do dzisiaj nic nie dostałam. W związku z tym co tu czytam rozpocznę dyskusję. Polećcie proszę kogoś kto jest uczciwy i wyślę mi szybko maseczkę...
Uwierz, wybieralem statannie i wszystko wydawalo sie OK. Nie wiem co jeszcze moglem zrobic lepiej. Nie kieruję sie też wyłącznie najniższą ofertą. I staram sie byc cierpliwy. Rozumiem, że coś mogło kogoś przerosnać. Gorzej jak ktoś w pewnym momencie zaczyna kłamać.
Niestety nawet nie ma takiej firmy jak LUMED jest Weryfikator zajmująca się prowadzeniem STRON INTERNETOWYCH.
Nawet Pani w kontakcie z Allegro potwierdziła że to oszustwo. Nawet jak ktoś dostanie jakąś paczkę to może być pusta.
Ciekawa taktyka. Przecież wysłali paczkę. To zapewne kupujący zawinął maseczki i się awanturuje.
@mijar01 Ale to jest firma, która kilka dni wcześniej założyła konto na Allegro i miała raptem kilka komentarzy . Do tego z jednym z najbardziej dzisiaj chodliwych towarów. Nie wiem co wzbudziło Twoje zaufanie 🙂
Teraz to sam nabrałem wątpliwości. Niestety nie ma podglądu do aukcji, żebym mógł sobie zobaczyc. Inna sprawa, że robiłem to na raty i mogłem coś przeoczyć lub pomieszać. Nikt nie jest nieomylny. Nie o to zresztą chodzi, bo ja bez tych 5 dych sobie poradzę. Chodzi o zasady i żeby takich cwaniaków skutecznie wyeliminować.
Ja zasugerowałam się tym że mnóstwo ludzi kupiło od nich towar... Szkoda tylko że nie wiem teraz co robić... Sama nie umiem szyc. Chyba przyjdzie mi zebrać o pomoc wśród ludzi którzy potrafią...