Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie rozumiesz nic sami komplikujecie
A do kogo to piszesz i o co chodzi????
Nie chce alerg gadane wygodniej mi było jestem starsza osoba.Przykro że macicie mi w głowie.Jak muszę.to dziękuję za wspolprace
@Client:106649865 bardzo mi przykro, ale rzeczywiście nie rozumiem, natomiast chciałabym pomóc. Allegro Gadane nie jest obowiązkowe, jesteśmy tutaj, żeby odpowiadać na pytania związane z Allegro, jeśli masz jakiś problem napisz proszę co się dzieje, a nasza społeczność chętnie pomoże.
Jeśli wolisz kontakt telefoniczny, skorzystaj proszę z naszej infolini, tutaj numer: 616 271 777.
@la _nika czy każdy użytkownik może dzwonić na waszą infolinię, czy tylko osoby starsze
A niby dlaczego miałaby być selekcja? starsze to od ilu lat?🤔
@Agent555 infolinia powstała, aby ułatwiać zakupy seniorom, więc osoby, które doradzają specjalizują się w temacie zakupów czy ustawieniach konta. Wiek osób dzwoniących nie jest weryfikowany, a nasi Doradcy chętnie pomagają zgłaszającym się do nich osobom, jeśli problem dotyczy obszaru z ich specjalizacji. Nie jest to więc uniwersalny numer do Allegro, pod który każdy może zadzwonić.
ja ostatnio jak mam problem załatwiam sprawy prze massangera na facebooku sprawnie to idzie bo na odpowiedz na maila trzeba czekać kilka dni