anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam problem z logowaniem.

Mirosz70
#7 Wielbiciel#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Za każdą próba logowania wyskakuje mi błędne hasło lub login.Kiedy kliknę o nowe hasło to mnie z tym nowym hasłem zaloguje ,ale po wylogowaniu i kiedy chce ponownie się zalogować znowu wyskakuje błędne hasło login. Nawet po wyczyszczeniu historii cookies itp. jest tak samo.Próbowałem wejść przez Facebook zalogowało mnie na allegro ale pod innym loginem, jakiś klient i liczby . Myślałem że utworzyłem nowe konto i nie myśląc wysłałem o rozwiązanie umowy . czy mogę stracić moje konto? Bardzo bym tego nie chciał.  Co dalej z tym zrobić? 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

xyz96
#21 Demiurg#

@Mirosz70 Niepotrzebnie aż tak kombinujesz. Po co Facebook? Po co inny login, po co nowe konto, po co rozwiązanie umowy? Po prostu napisz tutaj; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=2ea3623d-9fc0-4faa-8318-6fa96559c12a i poproś o pomoc przy normalnym logowaniu na swoim koncie.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Mirosz70 Cześć. Czy za każdym razem po zmianie wpisujesz hasło? Może przeglądarka automatycznie uzupełnia pola zapamiętanymi danymi. Spróbuj proszę zalogować się przez inną przeglądarkę lub włącz tryb incognito - daj znać, czy opisana przez Ciebie sytuacja wciąż występuje. 

oznacz moderatorów

Mirosz70
#7 Wielbiciel#

Witam ponownie. Do tej pory logowałem się wpisując adres e-mail i hasło , spróbowałem login i hasło .O dziwo wszystko jest dobrze, gdzieś coś się  przestawiło i teraz mogę się zalogować .Nadal nie przyjmuje mi adresu e-mail do logowania,ale już nie będę kombinował więcej wchodzę i to mi wystercza. Wiem że spanikowałem, ale pierwsza myśl to że moje konto zostało zhakowane i się wystraszyłem.Mam nadzieje że poniosę za to konsekwencji.   

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Mirosz70 Cieszę się, że udało Ci się zalogować na konto. Jeśli będziesz miał jakieś pytania, zapraszamy na Gadane 🙂 

oznacz moderatorów