Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy ktoś też został oszukany przez
[edycja]?
Odpisał, że miał wypadek samochodowy, dziwne bo nagle konto usunięte zostało
Ktoś może już zgłaszał?
Opisz coś więcej.
@wonsz25 Jeśli zostałeś oszukany, czyli nie otrzymałeś towaru lub otrzymałeś towar znacząco niezgodny z opisem, wystąp z wnioskiem o rekompensatę z Programu Ochrony Kupujących. Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy. Wniosek możesz złożyć po 14 dniach od zakupu.
https://allegro.pl/program-ochrony-kupujacych/wybor-zamowienia
https://allegro.pl/dla-kupujacych/program-ochrony-kupujacych/info
Nie mogłam, nie wiem dlaczego, ale jak na złość wszystkie opcje pomocowe byly nie aktywne, dyskusję zakończyłam i później nastąpiła cisza ( wyłączony telefon) niżej już opisałam, że moja reakcja była zbyt impulsywna, przeprosiłam, usunęłam negatywny komentarz, teraz czekam czy moderator mógłby i ten temat usunąć , bo nie chcę tym tematem wpłynąć negatywnie na osobę która będzie chciała coś zakupić u tego sprzedawcy.
@wonsz25 a może pisze prawdę, konto dalej istnieje - wcale nie zostało usunięte, brak tylko ofert co by miało sens, skoro nie może wysyłać, troszku zrozumienia, choć skoro odpisuje powinien pozwracać kasę.
Konto istnieje i wygląda całkiem wiarygodnie. Kiedy dokonałeś zakupu?
@wonsz25 20 maja zakończyłaś dyskusję z tym Sprzedającym, dlatego chciałabym zapytać czy problem z Twoim zamówieniem jest nadal akutalny?
Już wyjaśnione, przeprosiłam sprzedawcę ( jestem wyczulona na sytuacje kiedy za coś płacę a nagle kontakt się urywa, konto znika, zamówienie 2 tyg wisiało jako do realizacji.... Kilka razy już zostałam oszukana i szukałam pomocy, chciałam się dowiedzieć, czy ktoś jeszcze miał taki problem. Każdy by chyba coś węszył, że coś jest nie tak... ) . Na szczęście wszystko zostało wyjaśnione i tak jak napisałam, usunełam negatywną opinię i jeśli można to prosiłabym o usunięcie tego tematu, bo to też może wprowadzić w błąd osobę, która chce zamówić u tego sprzedawcy. Mój błąd i zbyt impulsywna reakcja. Sprzedawca dostał gratis... Głupio mi było / jest . Przypadek losowy a nie chce by ten temat miał jakiś wpływ negatywny co do sprzedawcy.