Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.Zrobiłam zamówienie 7 kwietnia i opłaciłam.Niestety skasowałam całą historię dotyczącą zamówienia.Do dziś przesyłki nie ma,a jest 25 kwiecień.Mój pech,że nie wiem od jakiego sprzedającego zamawiałam.Jak mogę do tego teraz dojść,czy jest jakaś możliwość?
@Marlena11031975 Zakup przywrócą Ci: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ty musisz otworzyć dyskusję: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Zakup przywrócą Ci ...
Okazuje się, że nie przywrócą, bo ... nie ma czego przywracać.
ty musisz otworzyć dyskusję
Ale nie ma z kim.
Nie oznacza jeszcz że nie ma, może na innym koncie xyz!
może na innym koncie ...
... a ,może nawet w innym Serwisie
Oczywiście jak tak uważasz xyz.😁
@Marlena11031975 Przykro mi, ale na koncie, z którego tutaj piszesz nie ma zamówienia w tym dniu ani na Allegro, ani na Allegro Lokalnie. Nie ma na nim również żadnych ukrytych zamówień, więc wszystkie swoje zakupy, których dokonałaś na Allegro znajdziesz w tej zakładce.
Witam.Skontaktowałam się ze sprzedającym. dosłownie z oburzeniem.Szukałam po Allegro i skojarzyłam nazwę firmy,poprostu jak zobaczyłam. Miałam powód do złości jeśli zamówiłam i opłaciłam towar 7 kwietnia,a przesyłki po Świętach jeszcze nie było i wnuk został bez prezentu na Święta,Tak się nie robi.Przesyłkę dostałam 28 kwietnia i 20 zł rabatu w przeprosinach na następne zakupy.Niestety nie chce tych dwudziestu złotych i żadnych zamówień w tej firmie z mojej strony już nie będzie.Gdybym nie przypomniała sobie firmy i nie interweniowała to zapewne do dziś towaru bym nie otrzymała.
@Marlena11031975 Wystaw odpowiedni komentarz, będzie przestrogą dla innych.
"..dosłownie z oburzeniem.... Miałam powód do złości.....Niestety nie chce tych dwudziestu złotych.... Gdybym nie przypomniała sobie firmy i nie interweniowała to zapewne do dziś towaru bym nie otrzymała........"
No jak tak może sprzedafca z Allegro postępować ! - to jest oburzające !
Mam nadzieje ze zostanie ukarany stosownym komentarzem i samo Allegro wyciągnie wobec niego poważne konsekwencje - bo jeśli to ma być standard Allegro - to ja muszę zaprotestować.
więc PROTESTUJE !
Dokładnie
@Halfrunt To duży sprzedający, mógłby trochę się postarać.😐
@LEW433 Zauważyłem, ale za dużo ma pozytywnych komentarzy, jak na razie 😁