Dzień dobry.
Allegro zablokowało mi konto. Od tego momentu nie mogę opłacić już kupionych rzeczy czyli sfinalizowac opłaty za zakup dokonany jeszcze przed blokadą. Przy próbie opłaty środki pobierane są z mojego konta bankowego ale nie trafiają do sprzedawcy. Otrzymuje informację, że mam blokade konta I płatność jest nie udana. Konsultanci allegro twierdzą że nie opłacam moich zakupow chociaż mogę ale jak mam to zrobić jest jakiś inny sposób na opłacenie zakupow z przesyłką smart?
@Madi77_2007 Widzę, że ta kwestia została już wyjaśniona drogą mailową. Proszę, doprecyzuj, na czym polega problem z opłaceniem zamówienia? Z naszej strony nie blokujemy możliwości opłacenia zakupów. Wygląda to na problem po stronie operatora płatności lub banku.
Sprawa nie zostala zakończona. Załączam screen z platnosci jak wygląda z mojej perspektywy. Środki z konta są pobrane a następnie otrzymuje mail że mam konto allegro zablokowane i sprzedawca nie otrzymał mojej wpłaty. Finalnie cały czas zakupy są nie opłacone i niektóre niestety już się przedawniły. Pisałam nawet ze sprzedawcą ze rzeczywiście wpłaty nie widzi na koncie a z mojej strony przelew został zaksięgowany na koncie. Następnego dnia allegro zwróciło mi pieniądze na konto. Teraz próbowałam porazkolejny zapłacić za rzeczy i nadal pieniądze schodzą z konta a finalnie rzeczy są nie opłacone i mam odpowiedź tak jak na screenach
@Madi77_2007 Dziękuję bardzo za doprecyzowanie. Już zajmuję się Twoim zgłoszeniem. Natomiast nie mam możliwości wyjaśnienia za Ciebie kwestii blokady konta. Została ona nałożona za niefinalizowanie zamówień - oczywiście mowa tutaj o okresie przed blokadą.
Zgodnie z odpowiedzią allegro chodzi o zakupy przed blokadą do których miałam czas na oplate i byłam w trakcje ich opłacania bo dzieliłam zakupy na mniejsze paczki
Dzień dobry. Czy udało się Pani odblokować system żeby mogła robić opłaty z konta oraz proszę o zwrot środków które wyszły z mojego konta bankowego a jie zostały przekazane do sprzedawcy. Dziękuję