WITAM !MAM PROBLEM Z ALLEGRO BOLKUJA MI KONTO NIE MOGE SOBIE Z NIMI PORADZIC POMOZCIE NIE ROBIE NIC
NIE ROBIE NIC ZLEGO NIEKOGO NIE OSZUKUEJ A ONI BLOIKUJA MI KONTA
NIE CHCA ZDJEC BLOKAD CO ZROBIC Z TYM POTRZEBUJ MEGA KONTA
@kamilstrus12 jak uważasz, że blokada bezpodstawna musisz iść do sądu.
Jakiś powód musieli podać.
CO BY NIE BYLO STARAM SIE TO NAPRAWIC
Cześć @kamilstrus12, przykro mi, decyzja Działu Bezpieczeństwa została Tobie już przedstawiona w zgłoszeniach mailowych i nie ulegnie ona zmianie.
MUSI .. NIE WIEM JAK TO ZROBIC ALE MUSZE MIEC KONTO I MOZLIWOSC ZAKUPU NIE WIEM JAK TO ZROBIC JAK ZNASZ SPOSOB PODRZUC TEMT 😞 BO MUSZE MIEC KONTO I NIE MA INNEJ SILY
A KTO DOKALDNIE O TYM ZDECYDOWAL ?
@kamilstrus12 Twoja jedyna szansa na zdjęcie blokady to droga sądowa ale też nie masz żadnej gwarancji że wygrasz sprawę.
Co przeskrobałeś? 🙂
NIE CHCE SADÓW CHE POKOJOWO ROZWIAZAC SPRAWE ...
No przecież Ci napisali że nie odblokują konta i zdania nie zmienią więc nie bardzo masz inne wyjście.
musze miec konto ...
Nie obraź sie ale pokojowo zaprzepaściłeś już pisząc w tym stylu. Po co ten capslock? Capslock jest uznawany za formę krzyku. Allegro lubi kajanie sie i przepraszanie. Na wrzaski czy dyskusje reagują kończąc rozmowę. Przynajmniej tak tu ludzie piszą. Nie wiem co zrobiłeś, tu odblokowanie konta zawsze jest trudne, czasami niemożliwe. Chcesz kupować, do tego na szczęście wcale nie potrzeba Allegro. Jest masa portali. Nawet na chińskich portalach już są nasi sprzedawcy z dokładnie tym samym towarem co na Allegro... Ta blokada Cię nie zabije. A z Allegro rozmawiaj spokojnie, nie tak chaotycznie i z krzykiem. I nie dubluj zgłoszeń, to nic nie pomoże.
to nie krzyk a alikcja biurowa to tylko czyjes bzdurne skojarzenie ja zrobilem co sie dalo
i przerposlem za cos nawe o czym nie wiem musze miec konto na allegro na innych portalach mam ale tu sa rzeczy ktorych ja musze miec akurat mnie zabije
to ze masz na innych portalach nie znaczy ze tu musisz miec
tu nikt nie musi miec konta.
nigdzie nie trzeba mieć kont.
nie wierze ze sie nie da tego naprawic . prosze jak pani posiada o wiedze jak tego dokonac
Jedynie wyrok sądu może zmusić allegro do odblokowania konta - jeśli nie chcą się dogadać.
no jaki wyrok jaki sad ? kto podwazy cokolwiek janie mam czasu na takei rzeczy
prosze o pomoc !!!
Nikt Ci nie pomoże.
Niestety.
Pogódź się z tym.