WITAM !MAM PROBLEM Z ALLEGRO BOLKUJA MI KONTO NIE MOGE SOBIE Z NIMI PORADZIC POMOZCIE NIE ROBIE NIC
NIE ROBIE NIC ZLEGO NIEKOGO NIE OSZUKUEJ A ONI BLOIKUJA MI KONTA
NIESTTEY NIE MOGE
Załóż sobie nowe konto, przecież kupujących nikt tu nie weryfikuje. Nie wiem po co allegro blokuje konta, które tylko kupują skoro w pół minuty można założyć nowe.
NOI WLASNIE W TYM PROBLME CHIALBYM TYLKO ZAKUPÓW DOKONYWAC I NADAL BLOKUJANO MOZNA ZOLOZYC ALE TO NIE JEST ROZWIAZANIE BO ZA CHWIEL JEST ZABLKOWANE
@kamilstrus12 a co narozrabiałeś? Albo co Ci zarzucają?
spoko al emusze naprawic sytuacje nie mozna tak od tak zablkowan c konta i nie miec do tego procesu naprawczego nie wazne z ajegopowodu
przeciez to nie smierc ze nie mozna przywroci funkcjonalnosc
@vonNogay może przyczyną blokady związana jest z kwestią zakupów.
@Client:44052296 pewnie tak, chociaż blokada kupowania jest nieskuteczna. Skutecznie zablokować można tylko sprzedaż, bo wtedy jest weryfikacja 🙂
wiem ale ja nie mam czasu na tkie zbawy che mie normalne konto bez kombinacji
nie wiem domyslam sie ale che to naprawic a nei wime jak dotrzec do tej osoby ktora tozroila
dzieki fajnie ze nie jestem sam tzn nie zycze zle ale trzeb cos z tym zrobic tak nie moze byc .. konto musze miec dla mnie to sprawa zycia i smierci
Ja na odblokowanie czekałem ponad 10 lat. A dostał go bo kupujący mieszkał na tej samej ulicy (więc powiązanie kont).
A i nie pisz z kapslokiem bo to oznacza krzyk i jest bardzo niekulturalne, a także może być obraźliwe.
POMOZCIE
@kamilstrus12 Nikt Ci tu nie pomoże bo nikt tu nie ma takiej mocy żeby Ci pomóc - ile razy można pisać to samo?
Nie da się tu pomóc. Nikt tu nie ma takich uprawnień. Tylko pisząc z nimi mozesz coś osiągnąć. Jak odmówili to niestety czarno to widzę. Swoją drogą nie jesteś przypadkiem osobą autystyczną? Nie obraź się ale mam wrażenie, że reagujesz jak znajoma z autyzmem. Jeśli tak to może jakieś zaświadczenie pomoże...
NIE
...
Allegro blokuje konta kupujących niezmiernie rzadko, prawie w ogóle i nigdy bez przyczyny. Co takiego zrobiłeś?
SZCZERZE TO BLEDGO POJECIA NIE MAM ... NIE WIEM .. CHIALBYM TO W KZYM RAZIE NAPRAWIC I WIEDZEC CZEGO UNIKAC
@kamilstrus12 Nie masz bladego pojęcia bo pytałeś i nie powiedzieli Ci za co jest blokada czy nie pytałeś? 😉
Zresztą - jakby nie było - jeśli tak jak napisał @matt_rose decyzja została Ci przedstawiona i napisali, że nie ulegnie zmianie to choćbyś stanął na uszach to decyzja nie ulegnie zmianie.
Tego akurat możesz być pewny.
NIE WIEM W SUMIE PRZEDSTAWIONO ALE KONTO MUSZE MIEC NIE WIE JAK TO ZROBIC PROSZE O POMOC JAK KTOS WIE