Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie można nic zaznaczyć w kratce. Pojawia się pusta kratka po najechaniu kursorem myszy. Jeśli chcę wyszukać rzeczy używane to muszę wpisać je w pasek wyszukiwania Allegro bo nie mogę ich zaznaczyć. Nie wiem co jest tego przyczyną? Proszę o pomoc.
Od kilku dni nie działają na moim komputerze filtry na Allegro, chociaż wcześniej nie było żadnych problemów. Na trzech różnych przeglądarkach jest ten sam problem i nie mogę wybrać żadnych opcji wyszukiwania ani ceny, czyszczenie przeglądarki też nic nie zmienia i jak widzę na forum pojawił się podobny temat więc coś jest na rzeczy. Zna może ktoś powód i rozwiązanie tej sytuacji, bo kompletnie uniemożliwia to korzystanie z Allegro?
@stachzkonar To prawda, Allegro znowu coś pozmieniało i z niektórych funkcjonalności nie można korzystać. To nie pierwszy raz. Po poprzednich zmianach tego rodzaju pojawiły się protesty i funkcjonalności zostały przywrócone, bez konieczności zmiany systemów, komputerów, przeglądarek itp. Poczekaj, pewnie i tym razem będzie tak samo.
"Lepsze jest wrogiem dobrego" jak mówił poeta, a mnie pozostaje podziękować z tego miejsca Allegro za utrudnianie życia i uniemożliwianie korzystania z ich strony
@Gerlach12 @stachzkonar @xyz96 nie wprowadzaliśmy żadnych zmian w filtrowaniu. Zgłosiłam Wasz problem z filtrowaniem i pracujemy nad jego rozwiązaniem czy mogę Was poprosić o informację jakiej wersji przeglądarek używacie? Chodzi zarówno o rodzaj (Chrome, Firefox, Safari etc.) jak i o konkretną wersję (np. Version 90.0.4430.85).
Od trzech dni nie mogę korzystać z filtrów, komputer nie zaznacza mi rozmiarów, kolorów , cech itp, wszystkich funkcji z lewej strony . Allegro odbieram z kompa stacjonarnego, u córki na tablecie funkcje działają. Ktoś miał podobny problem, a i jeszcze nie wchodzi mi gdy klikam 'sprawdź koszt wysyłki dla wielu sztuk'
U mnie działa. Nie zrobiłeś jakiej aktualizacji?, możesz także wyczyścić przeglądarkę.
@czajfer Wyczyść lub zmień przeglądarkę.
próbuję na operze, ale też nic. Po wyczyszczeniu historii bez zmian, nie wchodzi.
@czajfer przed chwilą sprawdziłam i u mnie wszystko działa zarówno w Firefoxie jak i w Chrome, nie otrzymaliśmy też podobnych zgłoszeń, dlatego polecam Ci skorzystać z rady @xyz96 czyli sprawdzić czy w innej przeglądarce problem się powtórzy oraz wyczyścić przeglądarkę, z której korzystasz (pamięć podręczną i ciasteczka).
U mnie też wystąpił ten problem i na 3 różnych przeglądarkach filtry nie działają od kilku dni
Pani Moniko wgrałem przeglądarkę Google Chrome i filtry zaczęły działać. Na Firefoksie nadal nie są dostępne. Dziękuje za podpowiedź.
@Gerlach12 no to bardzo się cieszę! Polecam się na przyszłość 🙂 Otrzymałam też informację, że ten błąd został naprawiony, mam nadzieję, że na Firefoxie również będzie możliwe zaznaczanie filtrów, ale cieszę się że Chrome działa!
@stachzkonar @czajfer u Was też powinno już działać, dajcie proszę znać!
Rzeczywiście, filtry ponownie zaczęły działać
U mnie filtry też zaczęły działać na dwóch przeglądarkach. Bardzo dziękuje za pomoc.
Możesz wrzucić skan ekranu ,może będzie łatwiej rozwiązać przyczynę.
Mój ekran
Po wybraniu lewej strony nic się nie zaznacza.
@Gerlach12 Wyczyść, zmień przeglądarkę.
Przeinstalowałem na nowo przeglądarkę i nic nie dało.