Cześć.
Mam zainstalowaną na iPhone 16 aplikację Allegro w wersji 8.73.1.
Pytanie: gdzie są w tej wersji aplikacji MiniApki, a dokładnie interesuje mnie mini apka z kartami lojalnościowymi?
Darek
MiniApki znajdują się na stronie głównej aplikacji - wystarczy przewinąć stronę nieco niżej, aby je znaleźć. Zachęcam do dokładniejszego zapoznania się z aplikacją oraz układem strony głównej.
Cześć.
Twoja szybka i pewna odpowiedź sugeruje mi, że między poprzednią wersją aplikacji Allegro, a wspomnianą w moim poście nic się nie zmieniło (nie powinno). To dobrze, że karty lojalnościowe nie znikają z aplikacji.
Niemniej jednak zanim napisałem ten wątek spędziłem trochę czasu poszukując mini appek. Korzystałem wcześniej z kart lojalnościowych i tak jak napisałeś były na stronie głównej (trzeba było przewinąć nieco niżej). Dzisiaj jednak ponownie sprawdziłem stronę główną, odświeżyłem ją kilkukrotnie i niestety, ale nie mogę na nie trafić. Odinstalowałem aplikację z telefonu, po czym ponownie ją zainstalowałem, zalogowałem się do niej. Mini Appek nie mam na stronie głównej. Zresztą w innych menu także nie, bo przejrzałem je ponownie wszystkie dzisiaj.
Jak trzeba to mogę udostępnić wideo z ekranu telefonu.
Coolz
Cześć @coolz, na stronie głównej, scrollując trochę w dół, powinieneś je znaleźć pod rubryką "Złap gorące last minute z Allegro i Itaką".
Cześć @matt_rose.
Dzięki za info. Idąc od góry po kolei mam następujące rubryki:
Reklama dotycząca Smart Weeks.
Upoluj najlepsze ultraokazje do -50%.
Zainspiruj się wśród tysięcy okazji
Ultraokazje Smart! Week wciąż dostępne]
Lipton - smak i cena, które pokochasz
Markowe ubrania sportowe dla aktywnych
Poznaj nowe brzmienia
Poczuj zew przygody
Wybierz swoją opowieść
Jak największe obniżki, to musi być Smart! Weeks
Hity z reklamy
Polecane marki.
To tyle. Jakieś inne pomysły? PS. Różne ustawienia ciasteczek też nie pomagają. Wyczyszczenie historii także nie.
@coolz W takiej sytuacji prześlij nam zrzuty ekranu (a najlepiej nagranie) tak, aby widoczne były polecane marki, że rzeczywiście nie widać nic poniżej.
Ze swojej strony sprawdziłam, że powinno się dalej pojawić "Złap gorące last minute z Allegro i Itaką", a pod powinna znajdować się MiniApka.
Jeśli u Ciebie tego nie ma - sprawdzimy to.
Cześć @San_set .
Link do wideo: https://drive.google.com/file/d/1jaiZKHUPTNJsOqyM5Ku2rxiyhpF4CK9u/view?usp=sharing
Coolz
Cześć, @coolz. Dziękuję za nagranie i już to sprawdzamy 🙂
@coolz Już pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Najmocniej przepraszam za utrudnienia.
Cześć @MiMary.
Dzisiaj zaktualizowałem aplikację do najnowszej wersji. MiniAppki się pojawiły. Dziękuję.