Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co tu jest recenzją sprzedawcy? Tak tylko pytam, może ktoś mnie oświeci?
Pozdrawiam
@pawzdy brak załącznika 😞
Zaznacz 5 gwiazdek i wpisz ten sam tekst - zobacz, czy pojawi się żółty komunikat 🙂
@xyz96 Też się pojawi. Musi usunąć słowo "sprzedałem". Próbowałam na swoich zakupach.
@WREDZIA-W1 Ja też, wystarczy wpisać "sprzeda" i już blokada 🙂
@xyz96 No właśnie.
@pawzdy Słowo "partia"
@LEW433, ale PO-PiS 😄
@konto zamknięte Czyli norma teraz!!A jak twój przyjaciel "analfabeta"?
@LEW433, kolega "dmuchana lalka" - bo nic do niego nie trafia, ciągle się boi, że popuści (powietrze) 😄
@Patryk0701No i puszczał na mnie jak nie miał ciebie pod"ręką".
@pawzdy Słowo "sprzedałem". Zablokowali wszystkie słowa,które mogą się kojarzyć ze sprzedawcą. Spróbuj napisać bez niego.
Dzięki wszystkim za odpowiedzi Ale......... zaraz gdzie zakopał się moderator, może jakiś komentarz Allegro co do swojej polityki cenzuralnej? A może oni nie mają nic wspólnego z tym portalem? (Allegro)
Dobrze , że jakoś intrweniują niekumaty klient opisuje jak to sprzedawca go oszukał itp itd , a slowa na temat produktu nie ma .
@mdrogeria Dokładnie, niejednokrotnie miałem sytuację, że klient przeczytał opinie o przedmiocie który sprzedaje kilkunastu sprzedawców i kupujący u innego sprzedawcy skomentował czas wysyłki i przebieg transakcji a później mój klient dzwoni do mnie z pytaniem czy te opóźnienia nadal występują pomimo, że z tym produktem nigdy nie miałem opóźnień a komentarz nie dotyczył mnie. Dlatego powiązanie produktów mnie troszkę irytuje bo kupującym mylą się komentarze z oceną produktu, w ocenie produktu oceniają transakcję a w komentarzu dla sprzedającego oceniają produkt...
@pawzdy Słowo "sprzedam" system powiązał automatycznie z oceną sprzedawcy, a nie produktu. Nie ma tutaj błędu, a już tym bardziej cenzury.
Zaraz, czegoś nie rozumiem. To u Was rządzi "system" czy człowiek? Myślałem że to człowiek powinien poprawić maszynę gdy się myli! Czyżby według Was słowo "sprzedam" było równoznaczne z "oszust","złodziej","bandyta"? Dla mnie to tłumaczenie to proszę się nie obrazić debilizm.
@pawzdy wirtualny świat gdzie żądzą roboty fajne to allegro .
Przepraszam Panią, a jaka jest definicja cenzury?
Bo czy sugeruje Pani, że gdy człowiek ustawia algorytm na znajdowanie słów-kluczy i na podstawie tego zezwala lub nie na wystawienie komentarza, to ponieważ człowiek nie robi tego za każdym razem bezpośrednio to nie jest już cenzura? W tej sytuacji pozwoliłbym sobie zapytać po jakiej szkole Pani jest ale odpowiedź na to pierwsze pytanie, na które Pani nie odpowie, byłaby już dla mnie całkowicie wystarczająca.
A gdzie żeś wyszukał taki stary post?😁