Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupilam produkty za 500 zl i nie otrzymalam 30 monet. Nie mam też możliwości ich odebrać, bo na moim koncie w Monetach nie ma opcji "odbierz" - dlaczego? Zaraz skończy się czas na ich odebranie. Proszę o pomoc.
@jaklocziskis Wskaż proszę numery zamówień, których dotyczy zgłoszenie. Skonsultuję to.
mam taką samą sytuację
kupiłam laptop i nie mam 100 monet
@BeataW1977 Cześć. 🙂 Przykro mi, ale nie przyznamy monet za ten zakup, bo nie spełnia warunków promocji.
Dla zamówionego laptopa (zamówienie numer 620416b0-8643-11ee-958a-5b7e015f58c8) wybrałaś płatność przy odbiorze, czyli nie zakup nie spełnia warunku: b) Skuteczne dokonanie płatności za Transakcje, o których mowa powyżej w ramach jednej płatności, za pośrednictwem Operatora Płatności (status płatności: „Zakończona”).
Dodatkowo oferta nie jest oznaczona ikoną Black Weeks, co widac na snapshocie: a) Zawarcie przez Użytkownika w Okresie trwania Promocji jednej lub kilku Transakcji, których przedmiotem są Towary z Ofert z oznaczeniem “Black Weeks”, o łącznej wartości równej lub wyższej 500,00 zł (bez kosztów dostawy);
Regulamin promocji: https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-zgarnij-30-monet-za-zakupy-z-oznaczeniem-black-week...