Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam 2 kupony po 20 zł i nie mogę ich użyć. Nie widzę ich przy płatności tylko w panelu kupony
@jonatande78 Klikasz Kup teraz, na następnej stronie wybierasz płatność z góry przez Allegro Finanse, na przykład szybki przelew BLIK lub kartę, następnie na samym dole w sekcji Płać mniej wpisujesz kod. Wybierz płatność z góry, inaczej pole Płać mniej się nie pokaże.
Niestety tak się nie dzieje . Nie po raz pierwszy wymieniam monety na kupony i kupon na zniżkę.
Próbowałem wszystkich opcji płatności i nie mam możliwości użycia kuponu
@jonatande78 Wyjaśnij to na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb
@jonatande78, czy możesz załączyć zrzut ekranu z widokiem, który masz po przejściu do wyboru płatności?
Nie mogę przesłać printscrena
@jonatande78, korzystasz z opcji "Wstaw zdjęcia"?
Tak robię i nie przesyła
@jonatande78, zrzuty ekranu możesz również przesłać na nasz adres mejlowy: spolecznosc@allegro.pl
@jonatande78 A co to są za kupony, masz je w zakładce kupony? Nie miałem jeszcze takich trudności.😁
Ok przesyłam zrzuty na meila
@jonatande78, potwierdzam ich otrzymanie. 🙂
Aby odebrać Monety promocyjne, kliknij w przycisk [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Moje zakupy > Programy zniżkowe > Monety.
Daj proszę znać, czy to zadziała. 🙂
Nie mogę odebrać ich . Klikam klikam i nic
Jaki kod wpisać aby odebrać monety
@jonatande78 Z zrzutów, które nam przesłałeś wynika, że korzystasz z wersji mobilnej naszej strony. Zaloguj się proszę na swoje w przeglądarce internetowej i spróbuj odebrać monety w tej zakładce.
Ok
Nie mogę. Ciekawe czemu
@jonatande78 Napisz proszę do nas wiadomość bezpośrednio przez ten formularz i dołącz zrzuty ekranu wszytkich kroków, które po kolei wykonujesz w przeglądarce. Postaramy się wyjanić, dlaczego nie możesz odebrać tych kuponów.