Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie.
Jakiś (niewielki) czas temu wymieniłem monety na kupony.
A teraz gdy chciałem wykorzystać - kuponów brak.
Mam dokładnie to samo. w ostatnią niedzielę wymieniłam i wsiąkło...
Może nie udało Ci się dotrzeć do odpowiedniej zakładki?
W sekcji Płać mniej zaznacz pole z Monetami.
Określ liczbę Monet, jaką chcesz wykorzystać - od 10 do 100 Monet przy jednej płatności.
Możesz użyć wielokrotności 10 Monet, na przykład: 10, 20, 50, 80 lub 100. 1 Moneta odpowiada 1 zł.
Monety mogą obniżyć koszt Twoich zakupów do minimalnie 1 zł, na przykład: przy zakupach za 41 zł wykorzystasz do 40 Monet - resztę dopłacisz przelewem z góry.
W przypadku płatności Monetami do Twojego rachunku Allegro doliczymy opłatę w wysokości 20 groszy.
Jeśli zrezygnujesz z zakupu po kliknięciu [przejdź do podsumowania], do Twojego konta zostanie przypisany kupon o wartości liczby Monet wskazanej przy metodach płatności. Wykorzystasz go w ciągu 14 dni.
Jeśli kupujesz przez aplikację mobilną Allegro, wymień Monety na kupon przed przejściem do podsumowania zakupu. Jak wymienić Monety na kupon dowiesz się w następnym punkcie.
Jeśli nie w tę stronę to napisz tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb&subjectId=a4520b1d-0...
Teraz kupony widoczne są dopiero w koszyku, sama myślałam że się nie wygenerował