anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Naliczanie punktów w Allegro Share

Adamk1992
#7 Wielbiciel#

Chciałbym spytać o sposób naliczania punktów w allegro share.

Wygenerowałem link polecający drukarkę za 1364zł - punkty za zakup w panelu pojawiły się w kwocie 372. Dlaczego tak?

https://allegro.pl/oferta/kolorowa-drukarka-laserowa-brother-hl-l8240cdw-led-dupex-wifi-wyswietlacz-...

- to oferta z drukarką. Zakup z linku polecającego widnieje w panelu AllegroShare. Nie znalazłem informacji żeby punkty były w jakiś sposób przeliczane, myślałem że 1zł to 1 punkt.

Proszę o informację. Pozdrawiam Adam

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Adamk1992 skonsultuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Adamk1992
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry 🙂

Czy są może jakieś wieści w tej sprawie?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry! @Adamk1992 przepraszam, że nie otrzymałeś odpowiedzi. 
Czy możesz podać numer zamówienia, w którym kupujący skorzystał z Twojego linku? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Adamk1992
#7 Wielbiciel#

Niestety nie podajecie takich informacji w panelu osoby która generuje link. Link wygenerowałem dla jednej osoby, widzę w swoim panelu że dostałem za niego 372 punkty. Drukarka kosztowała 1364,99. Pytanie o numer zamówienia osoby której polecałem produkt w programie jest trochę niepoważne... W pierwszym poście zalinkowałem ofertę.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Adamk1992 numer oferty niestety nie jest wystarczający, abyśmy mogli to zweryfikować. 
W ofercie o podanym przez Ciebie numerze złożono tylko dwa zamówienia, ale żadne z nich nie spełniło warunków Allegro Share. 
Konieczny jest numer zamówienia, ponieważ możliwe, że osoba, której poleciłeś drukarkę, finalnie zakupiła coś innego stąd inna liczba punktów. 
Tylko mając ten numer, możemy zweryfikować, co się stało. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

resistdj
#11 Animator#

Ciesz się że wgl Ci naliczyli. Zdarza się że nie naliczają wcale mimo prawidłowo wykonanej transakcji.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@resistdj sprostuję - takie sytuację nie mają miejsca, jeśli transakcja jest prawidłowo wykonana. 

A jeśli taka sytuacja Ciebie spotkała - to proszę podaj więcej szczegółów - sprawdzę to.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

marzbla
#1 Nowicjusz#

Bzdura. Ostatnio non stop nie są zaliczane prawidłowo wykonane transakcje. Na początku po uruchomieniu programu wszystko działało prawidłowo. 100% transakcji się naliczało. W maju zaczęły się problemy i to w taki „dziwny” sposób, że dotyczyły głównie transakcji na większą kwotę.  Reklamowanie nic nie daje. Odpowiedzi, że zakup zrobiony po 24 godzinach od kliknięcia i inne takie podobne bezsensowne tłumaczenia. No cóż, promocja programu się skończyło, można wrócić do biznesu jak zwykle. 

Ze swojej strony też wrócę do innego programu, bo ten zanim na serio się rozkręcił już stał się niewiarygodny.

oznacz moderatorów