Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem sobie na allegro nowy telefon. Xioami Redmi 5 plus. Ma androida 8.1
Chcę zainstalować aplikację allegro bo w starym telefonie (Xioami redmi Go) ją miałem, a tu mi pisze, że nie będzie działać na moim telefonie.
Powaliło Was? Nowy telefon kupiony na allegro... Ja wiem, że to telefon, który zaczęto produkować 7 lat temu. Ale bez jaj, nie każdy do cholery zmienia telefon co dwa lata!! Ja mógłbym mieć i 15 lat gdybyście swoich paskudnych paluchów nie wkładali i nie powodowali, że stale wszystko przestaje działać bo za stare!!!
Ja nie chce nowego telefonu bo ten działa bardzo szybko i trzyma mi na baterii 10 dni a nowe wyprują ją w 2 dni.
Zmuszacie mnie, żebym nie korzystał z paczkomatów allegro tylko inpostu bo ich apka działa.
@Przemo_M jeśli developer wpisał w manifescie android:minSdkVersion="27", to tego nie przeskoczysz😔
Zacznij od aktualizacji oprogramowania. Dla tego modelu najnowszy soft opiera o Android 11.
@pecela nie wiem czy próbowałeś robić taki upgrade🤔, ale to strasznie "zamula" tam nie wyrabia, ani RAM , ani procek😔
Ten telefon obsługuje najwyższą wersję 8
@Przemo_M można to obejść, ale jak wspomniałem powyżej nie ma to sensu, bo będzie zamulał😞
@Przemo_M zweryfikuję problem z pobraniem aplikacji z działem technicznym. Załącz proszę zrzut ekranu z widocznym komunikatem, o którym wspominasz.
@Przemo_M albo aktualizacja androida albo telefon z nowszym androidem
Możesz spróbować ściągnąć starszą wersję aplikacji działającej na twojej wersji np. z apkmirror ale mogą nie działać wszystkie funkcje