Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Mirek6969 Niczym się nie przejmuj. Zgodnie z regulaminem Allegro masz prawo do subiektywnej oceny. Niektórzy sprzedawcy wysyłają różne pisma z nieistniejących kancelarii prawych, podpisane przez nieistniejących prawników, aby tylko zastraszyć i zmusić do usunięcia oceny, ponieważ nie potrafią inaczej zadbać o jakość swojej sprzedaży. Nie usuwaj - jeżeli ocena jest zgodna z prawą, z rzeczywistym przebiegiem transakcji, absolutnie nic Ci nie grozi. Szantażowanie zgłoś do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201&subjectId=0cf36533-0...
Tak właśnie zrobiłem. Dziękuję. Mam zapisaną całą dyskusję z niewybrednymi zaczepkami, zrzuty ekranu strony Allegro, a nawet zrzut i treść smsa z szantażem. Niestety reakcja pracownika Allegro nie jest szybka, co mnie dziwi, bo na czat sprzedawcy odpisał natychmiast.
Szantaż to groźba karalna chyba. Wystarczy mieć dowód. Mail, sms (rozmowa, jak nie nagrywasz nie przejdzie). W taki sam sposób możesz straszyć sprzedawcę. Najlepiej poproś o pisemne wyjaśnienia.
Co do kancelarii o których pisze xyz96 , to łatwo je sprawdzić w internecie.
Szanowny xyz96 . Osobiście kierowałem sprawy przez kancelarie i to jak najbardziej realne kancelarie.
Skutecznie w 100% .
Właściwie to one wysyłały pisma nie ja, więc z takimi poradami to ostrożnie.
A po co Ci ten komentarz, ktoś go usunął? Jak szantażuje to zgłoś na Policje.