Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam taki problem, który co jakiś czas mi się zdarza i czasmi nie jestem w stanie sam tego zauważyć i dopiero klient mnie informuje, że nie otrzmał zamówienia.
Mianowcie kiedy zmienie status zamówienia na wysłane, odebrane czy anulowane każde zamówienie wtedy nie wymaga dodania listu przewozowego i taka opcja nie pojawia się. Kiedy zaznaczam zamówienia do których chce wygenerować etykiet poprzez "wymaga numeru przesyłki" zamówienia w których jest status wysłane,odebrane czy anulowane nie pojawiąją się mimo iż nie mają wklejonych żadnych numerów przewozowych.
Problem polega na tym, że czasem jest np błąd, zły adres przy generowaniu etykiet i usunę dane zamówienie podczas generowania a wracając do zamówień zbiorowo zaznaczam jako wysłane lub po prostu omyłkowo ten status zmienie i takie zamówienie znika mi w gąszczu zamówien i nie jestem w stanie w prosty sposób go odnaleść.
Czy jest jakiś sposób na zamówienia które nie mają listu przewozowego bez względu na status aby je wyświetlić?
@WArrior221 rozumiem, mogę zgłosić to jako sugestię, ale obecnie nie mogę zaproponować innego rozwiązania, niż niezmienianie statusu zamówień w takich sytuacjach.
Statusy służą temu, aby sprzedający mógł zaznaczyć status zamówienia jeśli np. nie nadawał paczki przez Wysyłam z Allegro i nie mamy numeru przesyłki.