anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie dostałam zwrotu pieniędzy za anulowany zakup

Client:110101371
#7 Wielbiciel#

Dzień Dobry, 

zamówiłam produkt, po czym po około godziny anulowałam go, oczywiście otworzyłam dyskusje, i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu pieniędzy…

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

mdrogeria
#21 Demiurg#

kiedy anulowane ?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:110101371 nasz pracownik w dyskusji ze sprzedającym zachęcił Cię do złożenia wniosku do Allegro Protect: https://allegro.pl/allegro-protect/index. Tak jak Cię poinformowaliśmy konto tego sprzedającego jest zablokowane, więc gdy złożysz stosowny wniosek zwrot pieniędzy za ten zakup otrzymasz od Allegro. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Witam, 

tak, i dodatkowo Allegro wymaga wysłania dokumentu tożsamości…

”Ochrona danych osobowych…

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:110101371 Tak, nie wyślesz .nie dadzą, wybór należy do Ciebie.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Przecież to nie jest bezpieczne - wysyłanie swojego dowodu z obu stron, tak naprawdę niewiadomo gdzie, niewiadomo komu…

Te dane mogą być wykorzystane…

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:110101371 przesłanie dokumentów, o które Cię prosimy jest niezbędne żebyśmy mogli sprawdzić, że rekompensata, którą Ci wypłacimy z program Allegro Protect trafi do Ciebie. Możesz być całkowicie spokojna, bo jest to bezpieczny proces. Twoje dane z dowodu osobistego nie będą w żaden sposób przechowywane i wykorzystamy je wyłączenie w celu potwierdzenia Twojej tożsamości, a następnie usuniemy. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Nie prościej i bezpieczniej byłoby zweryfikować tożsamość np. przelewem z konta?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Baju baju, a po co wam to dostajecie nr rachunku z jakiego płacił kupujący i tam wracają, Moim zdaniem to celowe działanie żeby zniechęcić kupujących z korzystania AP.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Jestem bardzo rozczarowana Allegro…

oznacz moderatorów