Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie dostałem całego zwrotu gotówki mimo, że sprzedawca zwrócił całość,
do zwrotu było 87złi tyle zwrócił mi sprzedawca lecz dostałem tylko 74zł, allegro mi odpisało coś takiego lecz nic z tego nie rozumiem😂 to znaczy, że zwróciliśmy tą brakującą kwotę czy nie?
W związku z płatnością za zamówienie "Allegro Pay", środki zwrócone przez Komg_Sklep przez Allegro Finanse zwiększają środki dostępne w usłudze.
Harmonogram spłat widoczny jest w poniższym linku:
https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/allegro-pay
Jeżeli jednak Sprzedający zwrócił pieniądze przez Allegro Finanse po tym, jak już spłacono zakupy - zwracamy nadpłaconą kwotę.
zbyniek16081996 otrzymuje Pan wówczas przelew na rachunek bankowy, z którego zakupy zostały opłacone.
@zbyniek16081996, czy możesz podać numer tego zamówienia? Gdy opłacasz zakup metodą Allegro Pay, sprzedający może zwrócić Ci środki przez Allegro Finanse i wtedy zwrot zasila Twój limit Allegro Pay (limit powiększa się o zwróconą kwotę).
81c2466-b90b-11ec-aafe-b73eb7213825
zgłosiłem zwrot przedmiotów na kwotę: 87,94 zł i rzeczywiście sprzedawca tyle zwrócił lecz ja mam pokazane, że otrzymałem tylko 74zł
@zbyniek16081996, zweryfikuję to. 🙂
@zbyniek16081996, już wszystko jasne. 🙂 Sprzedający zwrócił poprawną kwotę, ale źle to zaznaczył w formularzu zwrotu przedmiotów (pomylił przedmioty), dlatego kwota w częściowym zwrocie wygląda na niższą niż w rzeczywistości. Natomiast na Twoim koncie powinien być zwrot w wysokości 87,94 zł. 🙂
@zbyniek16081996 Bo tak jest, jak sprzedajacy zwraca środki to one zwiększają twój limit w Allegro Pay, a ty jak masz nadpłatę to możesz ją wypłacić i robisz to wypełniając w panelu Pay nr konta bankowego.