anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie dostałem zwrotu za zwrócony towar.

draco1231
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Nie dostałem zwrotu za zwrócony towar. Pieniądze miały być wysłane 5.10.21 ale jak do tej pory nic nie mam zaksięgowane na koncie. 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

xyz96
#21 Demiurg#

@draco1231 Otwórz spór; https://allegro.pl/dyskusje/nowa i zgłoś problem. Zaraz po tym zwrot środków otrzymasz.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@draco1231 O które zamówienie chodzi?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

draco1231
#7 Wielbiciel#

Nr zamówienia d1c69f61-178f-11ec-8a44-ab6f71175219

Płatność d1f3c9e1-178f-11ec-83fb-2f36e5e12d47 czy to pomoże? 

oznacz moderatorów

draco1231
#7 Wielbiciel#

Spór już założony ale sprzedający twierdzi że wysłał. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@draco1231 sprawdź dobrze może z data w dniu zakupu. W jakiej metody płatności skorzystałeś?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@draco1231 Opłaciłeś zakupy przez Allegro Pay, więc środki po zwrocie zostały zaksięgowane na Twoim saldzie Allegro Pay (dodane do limitu). Sprzedający poprawnie wykonał zwrot.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

draco1231
#7 Wielbiciel#

Z Allegro Pay korzystałem wcześniej na próbe. Bluza miała krótkie rękawy. I wszystko poszło ok. Ta była za duża. Teraz płaciłem kartą i pobrało mi z konta a limit mi się nie zmienił. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@draco1231 Zamówienie, które wskazałeś, zostało opłacone przez Allegro Pay. Sprawdź jeszcze raz, któego zamówienia dotyczy Twój problem. Na pewno dokonałeś zakupu przez Allegro? Może kupiłeś towar poza Serwisem?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

ŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ😂

oznacz moderatorów

draco1231
#7 Wielbiciel#

W serwisie to co podałem. Napisałem (MOŻE LAKONICZNIE) że allegro Pay brałem na próbe i spłaciłem 18go więc czemu nie mam zwrotu spłaty bądź pieniędzy od sprzedającego. Tym co prubują pomuc dziękuję a śmieszki heheszki są nie potrzebne. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@draco1231 Czy w panelu Allegro Pay widzisz informację o nadpłacie?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów