Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie macie wrażenia że firma DHL celowo nie dostarcza paczek ? Wiem że to nie dzieje się tylko w moim mieście. Może to jakaś zorganizowana akcja (nie wiem co może być celem takiego działania ale się domyślam :P) 🙂u mnie kurierzy nie odbierają telefonów i zostawiają paczki w losowych miejscach w mieście typu żabka np.. Zgłoszone skargi gdzie się tylko da i żadnej poprawy. Na infoliniach obsługa wręcz niemiła i złośliwa jakby o wszystkim wiedzieli i z łachą obsługują kolejnego frajera. Nigdy nie miałem dobrego zdania o tej firmie ale to co się teraz dzieje to jakiś szczyt szczytów. Masakra jakaś
tak , to prawda jest to powód , dla którego usunąłem DHL ze swoich cenników dostaw
teraz damy szansę nowym Moderatorom , bardzo proszę o odniesienie się do problemu
@mdrogeria Ależ, po co te złośliwości. Nasi nowi moderatorzy są jeszcze w trakcie szkolenia. 🙂 Nie odniosę się do problemu, bo nie otrzymałam żadnych szczegółów. Nie wyślę interwencji, pisząc, że "ogólnie DHL nie dostarcza paczek". Potrzebujemy przykładów.
@w_kiwi to nie złośliwość , to szkolenie od zaawansowanych 😁 , wracając do DHL to na prawdę się dzieje . Miałem w cennikach DHL , ale zrezygnowałem po kilku problemach z klientami , to sprawki z ub. roku , a sam również tego doświadczyłem , kurier przejechał tak blisko ,że paczkę mógł bez zatrzymywania wrzucić przez otwarte drzwi sklepu / było lato / , ale NIE !! , za kilka minut otrzymałem SMS do odbioru paczki w automacie
wyastarczy przeswietlic moje konto. tam sprawa byla zglaszana i interweniowalo samo allegro. wciskanie kitu ze nie wiecie to jest nie na miejscu
Ja myślę, że to DPD wysłało swoich ludzi, aby zatrudnili się w DHL i popsuli renomę konkurencji😁