Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam bardzo prosił bym o włączenie aukcji na kontach firmowych - wciąż nie mam zakładki licytacje a zawsze była - jestem firmą powinienem licytować na konto firma , np na numizmatyce widzę 9999 kup teraz i zero licytacji ! Bardzo proszę o włączenie ,
@ALEMOTYW9, aby brać udział w licytacjach konieczne jest przełączenie na konto prywatne.
Obecnie warunkiem kwalifikacji na business.allegro.pl jest sprzedaż w formacie "kup teraz".
Kupując na allegro.pl wciąż możesz zrobić zakup firmowy jeśli sprzedający wystawia faktury.
Dziękuję - a kiedy można spodziewać się że będzie zakładka licytacje ? na business , bo jest to przedziwna sytuacja
@ALEMOTYW9 taka odpowiedź od moderacji oznacza, że mają gdzieś Twoje problemy i będą robić tak jak jest, bo jakiś geniusz biznesu im tak kazał. Zawsze tak jest, że klient mówi co jest źle, a oni udają, że nie rozumieją i tłumaczą że teraz to działa tak i tak... Jeszcze się nie zdarzyło, by jakąś zmianę na niekorzyść użytkowników cofnęli obojętnie od skali poziomu oburzenia. Oczywiście życzę by dla Ciebie zrobili to pierwszy raz, ale pewnie prędzej znajdziesz garniec złota na końcu tęczy niż Allegro Ci coś ułatwi.
Jeśli musisz kupować w licytacjach to założyłabym do tego osobne konto prywatne, tylko do zakupów firmowych. Masz do wyboru to lub rezygnację z licytacji.
@ALEMOTYW9 planowane jest wdrożenie, przekazaliśmy uwagi na ten temat do osób, które odpowiadają za business.allegro.pl, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć, kiedy licytacje pojawią się na drugiej platformie.
Na razie licytacje dostępne są jedynie na allegro.pl.
Sprzedający w licytacjach też wystawiają faktury. Dlaczego narażacie użytkowników kont firmowych na problemy uniemożliwiając im robienie zakupów firmowym na koncie firmowym tylko dlatego, że formatem jest licytacja?