Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Nie mogę dodać więcej przedmiotów do koszyka. Logując się przez komputer nie widzę liczby przedmiotów w koszyku, jednak wchodząc w koszyk mam je tam zapisane. Nie mogę przejść dalej żeby zamówić i zapłacić . Jakieś pomysły?
Dziękuję za pomoc, udało mi się zainstalować aktualizację systemu i teraz wszytko działa.
O jeju jeju, odniosłem dziwne wrażenie że jak poproszono o udokumentowanie problemu to ten cudem znad wisły sam się rozwiązał, chyba że moderatoży zaproponowali takie rozwiązanie, o czym nam nic nie wiadomo. Ciekawe ile takich problemów się samo rozwiązało
nie rozwiązało się samo. jeśli nie ma Pan/ Pani nic do powiedzenia, to proszę się nie trudzić i nie odpowiadać.
mi też nie działa od kilku tygodni na win7 i najnowszym chrome. w mozilli chodzi normalnie.
Dziękuję za podpowiedź. U mnie również, na świeżym Windows 7, nie dało się dodawać do koszyka, a po zalogowaniu nie widziałem też wystawionych moich ofert na moim koncie.
Nowy Chrome (czysty) nie wystarczył. Zaktualizowanie sytemu rozwiązało problem.
kolego mam identyczny problem jak chrome przestał działać przeszedłem na firefoxa po połowie roku na obu to samo poza tym co u ciebie jak wchodze w moje oferty bo sprzedaje też to nic się nie wyświetla jak znajdziesz rozwiązanie daj znać allegro rozkłada ręce też mam win 7 czy wystarczy service pack czy trzeba autoamtyczne aktualizacje włączać?
Zainstalowałam wszystkie wymagane aktualizacje i pomogło.
@ksiegarnia_gra Na W7 należy doinstalować tę łatkę https://support.microsoft.com/pl-pl/help/4474419/sha-2-code-signing-support-update
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Jak to pobrać?
próbuję zainstalować stąd http://www.catalog.update.microsoft.com/search.aspx?q=kb4474419 i jak instaluje to wyskakuje komunikat że ta aktualizacja nie ma zastosowania do tego systemu 😞 zainstalowalem też service packa i nic z tamtego linku wybrałem ostatnia opcję bo mam 64bit system win 7 professional
@ksiegarnia_gra Dziwne, u mnie normalnie się zainstalowała (akurat tej m.in. łatki od kilku miesięcy wymagają sterowniki graficzne nvidia).
U mnie pomimo aktualizacji androida i przegladarek w tablecie i telefonie nadal nie mozna dodac produktu do kodzyka. Po 16 latach z allegro przenosze sie do **piiip**a. Skutki poprawiania tego co bylo ok..
A'M:A'Z"O;N"A musze tak napisać poniewaz allegro koryguje ta nazwe, dramat...
@illuminator1 No patrz, a u mnie działa normalnie, nawet na andku 5.x i najnowszej wersji Firefoxa. A może po prostu użyj apki allegro?