Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Nie mogę dodać więcej przedmiotów do koszyka. Logując się przez komputer nie widzę liczby przedmiotów w koszyku, jednak wchodząc w koszyk mam je tam zapisane. Nie mogę przejść dalej żeby zamówić i zapłacić . Jakieś pomysły?
Koszyk ma swój limit. Odznacz jedną lub kilka pozycji i ponów próbę zapłaty. Jeśli się powiedzie, pozostałem przedmioty kupisz za drugim razem.
https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/sposoby-zakupow/czym-jest-i-jak-dziala-koszyk-4GDdXb8KBSD
To wiem ale w koszyku mam tylko 5 przedmiotów!
Po wejściu w koszyk nie możesz kliknąć Dostawa i płatność?
Też, ale jak chce coś dodać do koszyka to nie mogę. Na telefonie działa normalnie
@wowo-24 Sprawdziłam u siebie. Jest dobrze. Wyczyść przeglądarkę. Może to ta przyczyna?
Czyściłem, resetowałem kompa nic nie pomogło
Dodam tylko że robiłem ostatnio system na kompie może coś z przeglądarki usunąłem?
@wowo-24 Czy na Twoim ekranie w tej sytuacji pojawia się jakiś komunikat?
Nie ma żadnego komunikatu.
Spróbuj pod inną przeglądarką, powinno zadziałać.
Może i to jest rozwiązanie ale do tej pory działało na Chrome. Dodam tylko że robiłem ostatnio system na kompie może coś z przeglądarki usunąłem?
U mnie na Chrome działa, zmień przeglądarkę i spróbuj.
u mnie dokładnie ten sam problem, nie mogę dodać nic do koszyka na żadnej z przeglądarek? czy komuś udało się rozwiązać problem?
@coiioc Spróbuj proszę wyczyścić pamięć podręczną i pliki cookie. Zaktualizuj też przeglądarki do najnowszych dostępnych wersji. Takie działanie powinno pomóc.
Niestety mimo aktualizacji przeglądarki i wyczyszczeniu pamięci podręcznej nadal problem nie zniknął.
@coiioc Jaki komunikat pojawia się podczas próby dodania przedmiotu do koszyka?
Nie wyświetla się żaden komunikat. Po kliknięcie w przycisk "dodaj do koszyka" przedmiot nie dodaje się do koszyka, a przycisk zostaje "wciśnięty" (staje się jaśniejszy) i nie można go ponownie wcisnąć.