Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry) Od dwóch tygodni nie mam dostępu do serwisu Allegro poprzez serwis Facebook. Używam tego konta od 4 lat. Pomóżcie mi jakoś rozwiązać ten problem😭😭😭
Cześć @Client:124287039. Spróbuj odinstalować aplikację, wyczyścić pliki cookie oraz dane aplikacji i ponownie zainstalować Allegro. Wróć z informacją, czy wszystko wróciło do normy.
🙄
niestety nie pomogło. Dalej to samo, nie mogę wejść na swoją stronę w Allegro😭😭
@Client:124287039, przekażę Twoje zgłoszenie do działu technicznego i niedługo powrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.
Ok. Dziękuję. Czekam na odpowiedź
To jest mój identyfikator strony, której nie mogę otworzyć.2490843567669443
Dzień dobry. Czy może mi Pani powiedzieć, czy mój problem można rozwiązać?
Dzień dobry @Client:124287039! Czy możesz przesłać na adres spolecznosc@allegro.pl zrzut ekranu z danych konta facebookowego, abyśmy mogli sprawdzić, czy przypadkiem nie zarejestrowałeś nowego konta, zamiast próby zalogowania się. W treści wiadomość e- mail, wklej proszę link do tego wątku na forum.
Już to zrobiłem
@Client:124287039 są to dane konta zarejestrowanego 27 lipca, z którego piszesz dzisiaj, zostało założone 27 lipca, a konto o którym piszesz (login Client:47771400, utworzone 03.12.2017), zostało zarejestrowane na innego e-maila. Spróbuj proszę zalogować się na nie, bezpośrednio na Allegro podając login i jeśli nie pamiętasz hasła, skorzystaj z opcji jego przypomnienia.
Zrobiłem wszystko tak jak mówiła pani. Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz bardzo dziękuję, poszłam na swoją starą pocztę, do której nie miałam dostępu. Po prostu nie wiedziałem, że ta strona została zarejestrowana na ten adres e-mail. 😉😉😉
@Client:124287039 super! Dzięki za info 😊