Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę się dodzwonić do sprzedawcy i nie dopisuje na wiadomość co mam teraz zrobić. Bo zrezygnowałem z kupna przedmiotu i nie wiem czy dostanę wzrost pieniędzy .wiem że on ma na to 14 dni.
Client:73052451 jeśli nie dostaniesz zwrotu w termini napisz tu ponownie .... pomożemy 😀
Ok dzięki. Czekam teraz na kasę.
@Client:73052451 Nie pisz maili, nie dzwoń, tylko otwórz Dyskusję; https://allegro.pl/dyskusje/nowa w niej ma obowiązek odpowiedzieć, a po 24 godzinach możesz tam poprosić o pomoc pracownika Allegro. Jeśli zrezygnowałeś z zakupu, sprzedawca musi Ci oddać całą wpłatę.
Autor wątku nie napisał w jaki sposób zrezygnował z zakupu . Jeśli anulował dyskusji nie otworzy .
Autor wątku nie napisał w jaki sposób zrezygnował z zakupu . Jeśli zrezygnował poza systemowym anulowaniem, dyskusję otworzy .
😁
😄
Przez aplikację w telefonie anulowałem zakup wszystko legalnie tak jak mam prawo do tego bo towar jeszcze nie był wysłany do mnie.
@Client:73052451 Jeśli anulowałeś, jest metoda zastępcza zamiast Dyskusji. Napisz do Allegro przez ten formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
i poproś o pomoc.
Sprzedawca po anulowaniu ma obowiązek zwrócić wpłatę niezwłocznie, najpóźniej w czasie 14 dni. Jeśli nie poprosisz o pomoc Allegro, sprzedawca może Cię zwodzić, tym bardziej że nie reaguje na inne próby kontaktu.
Trzeba było od razu napisać, że anulowałeś zakup na stronie Allegro.
@Client:73052451 Nie ma obowiązku anulowania zakupu na stronie allegro, każdy sposób jest zasadny, mail itd. ale jest to łatwiejszy sposób na zmotywowanie sprzedawcy do zwrotu środków, powinien oddać bezzwłocznie ale w ciągu 14 dni. Na razie poczekałbym.😁
Ok dzięki za odpowiedź. Miłego dnia Życzę.
Ok dzięki za odpowiedź i Życzę miłego dnia.
@Client:73052451 poprosiłam o wysłanie wiadomości do sprzedającego z przypomnieniem o zwrocie wpłaty za anulowany zakup. Nie martw się, na pewno wszystko się wyjaśni i otrzymasz zwrot.
Dzięki wielkie za pomoc.
dzięki wielkie za pomoc życzę miłego dnia.