anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nie mogę wykasować opinii o sprzedającym

Pawel_Szymczuk
#1 Nowicjusz#

Część,

Piszę do Was, ponieważ jestem w naprawdę trudnej sytuacji. Od pewnego czasu jestem notorycznie zastraszany przez jednego z sprzedawców Allegro, co sprawia, że czuję się bardzo niekomfortowo i mam już serdecznie tego dosyć. 

Chciałbym usunąć opinię, którą wystawiłem na temat sprzedającego, jednak napotkałem na pewne trudności. Próbowałem już zmieniać swoją opinię, ale nawet po wejściu w zakładkę "zakup szczegóły" nie widzę opcji usunięcia opinii. Byłbym bardzo wdzięczny, gdybyście mogli mi wskazać, jak mogę to zrobić.

Z góry dziękuję za pomoc i wsparcie w tej sprawie. 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Pawel_Szymczuk Doprecyzuj, proszę, czy chcesz usunąć opinię wyłącznie ze względu na zastraszanie przez sprzedawcę? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Pawel_Szymczuk
#1 Nowicjusz#

Tak, chcę usunąć opinię ze względu na zastraszanie mnie przez sprzedawcę, dodatkowo mam już dosyć telefonów z obelgami. 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Pawel_Szymczuk Podaj w tej sytuacji numer zamówienia, o który chodzi. Mogę usunąć Twój komentarz. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Pawel_Szymczuk Nie może Cie "zastraszać" to się wówczas kwalifikuje na zgłoszenie o nękanie, opisz sprawę szerzej.

oznacz moderatorów

Client:115547907
#8 Zapaleniec#

Jak widać zagrożenia, interesujące jest to, dlaczego Algro nie reaguje na takie postępowanie, szczególnie dla tego sprzedawcy setek skarg

oznacz moderatorów

Pawel_Szymczuk
#1 Nowicjusz#

Zamówiłem ładowarkę do wkrętarki, oczekując produktu oryginalnego. W zamian otrzymałem produkt pozbawiony oryginalnego opakowania i instrukcji, zapakowany jedynie w foliowy worek. Wystawiłem sprzedającemu uczciwą opinię, zaznaczając, że oferowany przedmiot jest zamiennikiem, co nie zostało jasno określone w opisie aukcji.

CYTAT wypowiedzi kupującego:

„"Ładowarka nie jest oryginałami, to zamiennik a w opisie brakuje tej informacji. Taka sytuacja wprowadza klientów w błąd i jest wysoce nieprofesjonalna. Dodatkowo, otrzymałem telefon od właściciela sklepu, który w pierwszych słowach zaatakował mnie i groził. To zachowanie jest karygodne. Dopiero po zakupie zweryfikowałem komentarze, które są NEGATYWNE. "Jeśli nie chcesz mieć problemów, omijaj tego sprzedawcę szerokim łukiem. To strata czasu i pieniędzy!"

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

W reakcji na mój komentarz sprzedawca:

•           Skontaktował się ze mną telefonicznie, w trakcie rozmowy używał agresywnego tonu, kierując w moją stronę obraźliwe określenia i groźby.
  •           Publicznie zamieścił komentarz o podłożu dyskryminującym, w którym posłużył się obraźliwymi stereotypami oraz personalnymi atakami.
  •           Wysłał mi oficjalne pismo wzywające do usunięcia mojej opinii pod groźbą postępowania sądowego.

Cytat wypowiedzi sprzedającego:

Niestety ale "Sloik"z Warszawy nie doczytal w opisie ze ladowarka jest w opakowaniu zastepczym. Akurat zadnych grozb nie bylo co mamy udokumentowane. Ta sprawa napewno bedzie miala ciag dalszy,poniewaz dziala na strate firmy. Niestety ale kupujacy pewnie przyjechal do Warszawy w celu duzej kariery a skaczyl na budowie jako pomocnik. Byl o takich program "Sloiki"

Przyznam się, że jestem przerażony patologia jaka występuje na portalu Allegro.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Магазин медіаленд я правильно розумію 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

скажіть будь ласка ви видалили своє перше повідомлення про магазин медіаленд, чи просто мені заблокували доступ до тієї дискусії?

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Do czego to allegro doprawidzilo już sprzedających......

Z drugiej strony, jeśli w opisie oferty zaznaczono że opakowanie jest zastępcze to możliwe że komentarz jest niesłuszny. 

oznacz moderatorów