anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wykonac platnosci ani przelewem ani kartą. Gdy chcę oplacic kartą platno

MAMY ROZWIĄZANIE!
belisima5
#8 Zapaleniec

Witam mam ostatnio problem z opłatą za zakupiony towar na Allegro. Gdy chcę opłacić przelewem system przekierowuje mnie na stronę banku na który nie daje rady przejść i na tym się konczy. Moze to trwać parę godzin i nic. Gdy chcę opłacić kartą płatność jest przekierowana na stronę banku nawet dostaję kod ale po wpisaniu wystepuje problem z dodatkowym uwierzytelnieniem 3Dsecure i pieniądze nie są pobierane. Dodam, że robię zakupy na allegro ładnych parę lat i nigdy nie było żadnych  problemów. Z kontem w banku też jest wszystko w porządku. Czy coś się zmieniło na Allegro? Już nie wiem gdzie szukać pomocy.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@belisima5 problem może być po stronie przeglądarki , kiedyś też mi wywaliło płatność co była dla mnie sporym zaskoczeniem , odświeżyłem przeglądarkę i wszystko hula jak dawniej 

oznacz moderatorów
belisima5
#8 Zapaleniec

Dodam że wszystko robię w aplikacji na telefonie

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@belisima5 to odśwież aplikację 

oznacz moderatorów
belisima5
#8 Zapaleniec

Jest odświeżona nic to nie zmienilo

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@belisima5 to ją odinstaluj i zainstaluj ponownie , może coś blokować pełne odświeżenie .

oznacz moderatorów
belisima5
#8 Zapaleniec

Zezwolilam aplikacji allegro zmienić ustawienia systemu i udało się zrobić zakup! Dzięki za sugestie, problem jest rozwiązany.

oznacz moderatorów