Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam
przeszukałem różne wątki na necie...
problem: kupiłem ebooka i nie mogę go znaleźć...
nie mam w aplikacji czegoś takiego, jak "moja półka" (specjalnie apkę zaktualizowałem, bo "a nuż widelec" ).
znalazłem link w mailu, wtedy wchodzi na "moją półkę" , ale jak wejść bezpośrednio z apki?
nie widzę takiej opcji...🤷:płeć_męska:
jest "moje zakupy" ale tam jest lista...
proszę o pomoc, gdzie znajdę "moją półkę"?
czy to tylko bezpośrednio z neta a w aptece nie ma? czy jest coś, czego ją nie robię, a powinienem? 🤔
dziękuję za pomoc
Piotr
sorki, jakieś dziwne rzeczy się zadziały... (płeć męska (?))
a dalej miała być "apka" a nie "apteka"
@alexpit11 ebooki powinieneś znaleźć tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/moja-polka
dziękuję, ale to nie odpowiada na moje pytanie...
dziękuję za link, ale ja chciałbym SAM znaleźć... bez pomocy innych osób podających mi link 🤷:płeć_męska:
mam aplikację i ktoś (np. Ty/Pan/i) wkleja mi link i wtedy ja widzę to na "półce" 👍
ale bez linku JA nie mogę znaleźć tej półki 🤷:płeć_męska: nie wyświetla się nic w ten deseń...
czy w aplikacji nie ma tej opcji? mam zaktualizowaną, ale qrde nie widzę albo mam dwie lewe ręce i nie wiem co zrobić...
wklejenie linku jest pomocne, bo znalazłem moje ebooki, ale gdy wchodzę w moje zakupy, to NIE MA nic takiego jak "moją półka" 🤷:płeć_męska:😮
mam nadzieję , że to nie brzmi niegrzecznie 🙏 bo dzięki Tobie znalazłem te ebooki, ale chyba wiesz o co chodzi...
z góry dzięki za pomoc 🙏👍
W "Moich zakupach" nie ma półek męskich,żeńskich tylko kupione rzeczy, ustaw sobie "obserwowane". A fizycznie polki zamów u stolarza, chyba jasno!!😐
nie ma? no coś Ty 😲
już pisałem, że wyskakuje dziwny teksy po wrzuceniu emotki
kiedy będę potrzebował fizyczne półki, to tak zrobię, jak piszesz 👍
pozdr i udanego weekendu 💪💥
🤷:płeć_męska:
przed publikacją tego nie widać, dopiero po..
może powinienem był użyć tej 🤷:płeć_żeńska:
to byś się nie bulwersował/a 😉
@alexpit11 W aplikacji nie ma zakładki z e-bookami. W przeglądarce przejdziesz do niej przez Moje zakupy, po rozwinięciu menu "Zakupy":
aaa
dziękuję serdecznie
mam nadzieję, że dorzucą tę opcję do apki...
pozdrawiam