Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiony laptop który miał być do odebrania 29 stycznia wisi w in poście jako "przygotowanie do nadania" po 3 dniach kliknęłam na zwrot ponieważ dłużej nie byłam zainteresowana produktem (opcji anuluj nie było) Sprzedawca nie wie co się stało z przesyłką. Od tygodnia sprawdza monitoring w hurtowni i odpisuje ze musze poczekać aż wyjaśnia sprawę bo bez tego nie może zwrócić pieniędzy. Ja zostałam bez środków i bez laptopa. Czy w tej sytuacji naprawdę muszę czekać na rozwiązanie tej zagadki? I czy zwrot środków powinien nastąpić niezwłocznie czy sprzedawca ma na to 14 dni?
@zojka00 sprzedawca ma do 14 dni od zgłoszenia zwrotu, Ciebie nie intersuje co się dzieje z paczką, ale zadymę możesz zrobić jak zbliży się do 14 dnia 😞
@zojka00 W tej sytuacji sprzedawca powinien oddać pieniądze niezwłocznie, najpóźniej w czasie 14 dni od daty Twojego zwrotu. Towar nie został przez Ciebie odebrany i odesłany, dlatego sprzedający nie może zwlekać, aż otrzyma zwracany przez Ciebie przedmiot. Otwórz Dyskusję; https://allegro.pl/dyskusje/nowa i poproś o interwencję Allegro.