Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zrobiłam zamówienie na allegro odesłałam je w ramach allegro smart sprzedający zrobił zwrot przez payu 10.02.2022. a pieniędzy nie ma do dnia dzisiejszego rozpoczęłam dyskusję allegro się włączyło napisali że faktycznie zlecenie zostało zrobione napisali numer zgłoszenia 21308997 i to wszystko sprawa się nie wyjaśniła,
A sprawdziłeś dokładnie bo powinno się po zwrocie od sprzedającego w ciągu 3 dni pojawić na koncie: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
W jaki sposób zapłaciłaś za zakupy, jeśli przelewem ze swojego konta, to szukaj wpływu w historii swego rachunku w dniach 10-15 luty br.
Przeglądałam tyle razy nie ma pieniędzy
@23mycha85 W tej samej wiadomości, w której jest numer zgłoszenia, znajduje się także informacja: "Skontaktujemy się z Kupującą w wiadomości e-mail w celu pomocy w odnalezieniu pieniędzy.", czyli otrzymasz od nas wiadomość mailową w tej sprawie, dlatego sprawdzaj proszę swoją skrzynkę pocztową.
Spoko... A zwrot zrobiłaś z powodu?...
Etui na telefon nie było magnetyczne a w opisie pisało że jest ale sprzedający zrobił zwrot pobrali mu środki ma potwierdzenie a pieniądze zniknęły
@23mycha85 a był maila od allegro w nim jest informacja gdzie trafi kasa 🙂
Sprawdź czy nie ma tu https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/
Czyli pisz zażalenie do Allegro.