Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie otrzymałem monet za wybór dostawy Orlen Automat.
Proszę o pomoc.
NUMER ZAMÓWIENIA
Należy spełnić wszystkie warunki promocji, aby otrzymać 3 monety:
Promocja przeznaczona jest dla Uczestników, którzy:
a) posiadają aktywne konto Allegro i zaakceptowali Regulamin;
b) w okresie trwania Promocji zawarli Transakcje za pośrednictwem strony allegro.pl lub Aplikacji mobilnej wyłącznie z wykorzystaniem opcji Kup teraz użyciu Usługi Operatora Płatności (status płatności: “Zakończona”).
c) wybrali metodę dostawy jako Odbiór w punkcie ORLEN Paczka (nie mylić z dostawa Allegro Orlen).
To była inna promocja trwająca od 13 do 16 maja. Gdzie mogę zobaczyć historię wszystkich promocji z ostatniego tygodnia?
@max_coins tutaj regulamin promocji.
Aby otrzymać monety trzeba było spełnić takie warunki:
a) posiadają aktywne konto Allegro i zaakceptowali Regulamin i zgodę na profilowanie;
b) w Okresie trwania Promocji zawarli Transakcje zakupu dóbr lub usług realizowanych za pośrednictwem strony Allegro lub Aplikacji mobilnej Allegro za min. 1 zł bez kosztów dostawy, zgodnie z Regulaminem Allegro (dalej: “Transakcja na Allegro”) wyłącznie z wykorzystaniem opcji Kup teraz w rozumieniu art. 3.1. Regulaminu Allegro przy użyciu Usługi Operatora Płatności (status płatności: “Zakończona”).
c) dla Transakcji wskazanej w punkcie 1.b) Użytkownik będący Kupującym w Okresie trwania promocji wybrał jako Opcję Dostawy Towaru Odbiór w punkcie Automat ORLEN Paczka
d) Opcja Dostawy Towaru Odbiór w punkcie Automat ORLEN Paczka znajduje się do 2000 m oraz adres do wysyłki na koncie Allegro znajduje się do 2000 m od najbliższego Automat ORLEN Paczka, jednocześnie adres do wysyłki na koncie Allegro znajduje się dalej niż 2000 m od najbliższego Allegro One Box.
Czy spełniłeś wszystkie te warunki?
Dziwne warunki w punkcie d). Powiedzcie mi, czy mam mierzyć odległość między adresami na mapie w linii prostej czy wzdłuż dróg?
@max_coins dopytuję o to, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź 🙂
@max_coins wracam z odpowiedzią. Odległość liczymy w linii prostej od kupującego do adresu maszyny.
Takie warunki promocyjne są brakiem szacunku dla kupujących. Zwłaszcza jeśli nie są one wymienione na stronie z listą promocji.
Witam
Mam podobny problem, również nie otrzymałem monet za zakup z dostawą do Automatu Orlen.
Pomimo spełnienia wszystkich warunków regulaminu.
NUMER ZAMÓWIENIA
@Lex_20 Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
Już nie trzeba, źle przeczytałem, że trzeba mieć "dalej niż 2000m do Allegro One Box".
Co jest kompletnym bezsensem, bo co ma jedno do drugiego.
I jeszcze piszecie to w taki sposób, że mało kto wie o co w tym chodzi.
Coraz gorzej w tym allegro.
Pozdrawiam
Lex_20