Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór, 05.06.2022. zakupiłem artykuły w strefie Zdrowie za ponad 89zł bez kosztów dostawy. W tym dniu obowiązywała promocja na monety których nie otrzymałem.
Poproszę o weryfikację. Numer płatności: b225ce91-e4d2-11ec-a7e2-470fc443cffa
Aby otrzymać Monety Promocyjne Użytkownik, w Okresie trwania Promocji musi spełnić łącznie poniższe warunki:
a) zawrzeć Transakcję, w ramach dwóch różnych Ofert tego samego Sprzedającego, której przedmiotem są Towary z kategorii:
o łącznej wartości równej lub wyższej niż 89 zł (bez kosztów dostawy);
b) skutecznie dokonać płatności za Transakcję, o których mowa w lit. a powyżej w ramach jednej płatności, za pośrednictwem Operatora Płatności (status płatności: „Zakończona”)
Z chwilą spełnienia warunków opisanych w niniejszym ustępie po w Okresie trwania Promocji Użytkownik przystępuje do Promocji (dalej : Uczestnik Promocji).
Uczestnicy Promocji, którzy spełnili warunki, o których mowa w pkt 3. powyżej uprawnieni są do otrzymania 9 Monet Promocyjnych.
@Low_Raider_80 Najprawdopodobniej przyczyną jest to, że nie dokonałeś zakupu w kategorii Uroda. Upewnię się jeszcze i wrócę tutaj z odpowiedzią.
Bardzo dziękuję za zainteresowanie i odpowiedź.
Przeczytałem regulamin promocji i niestety zakupiłem w jednej kategorii przedmioty. Wynika jasno z regulaminu.
@Low_Raider_80 Zgadza się. Jednak dostałam również informację, że z promocji monetowych w ogóle są wyłączone leki (produkty wystawione w kategorii Zdrowie > Leki bez recepty). Taka informacja znajduje się w Regulaminie Programu Monetowego, a właśnie w tej kategorii zakupiłeś towary.